Румен Радев ще участва в срещата на държавните глави от групата „Арайолуш“

  • 12 септември 2018 12:46

  • 909
  • 0
Румен Радев ще участва в срещата на държавните глави от групата „Арайолуш“
© Президентство

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще участва в срещата на държавните глави от групата „Арайолуш“, която ще се проведе на 13 и 14 септември в столицата на Латвия, Рига, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Групата „Арайолуш” обединява 14 президенти на държави-членки на ЕС – Португалия, Германия, Латвия, Финландия, Италия, Австрия, Полша, Унгария, Словения, Естония, Малта, България, Хърватия и Гърция.

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще направи изказвания в рамките на форума и ще проведе двустранни срещи с федералния президент на Федерална република Германия Франк-Валтер Щайнмайер, с президента на Република Гърция Прокопис Павлопулос, с президента на Италианската република Серджо Матарела и с президента на Португалската република Марсело Ребело де Соуза.

В Рига президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще се срещне и с представители на българската общност в Латвия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
909 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини