БСП: Смяната на министри е опит да се отложи гневът на хората (видео)

  • 11 септември 2018 12:53

  • 6104
  • 22
БСП: Смяната на министри е опит да се отложи гневът на хората (видео)
©

Ще гласуваме за новите министри. Това няма да промени системата, няма да промени политиката. Това е загуба на време за България и печелене на време за управляващите. Не е там разковничето, то е в политиката. Агонията ще продължи.

Това заяви днес лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по време на брифинг пред кметството на с. Баня, община Разлог. Думите ѝ са по повод поисканите от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г оставки на министрите Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018.

Смяната на лица е опит да се избяга от отговорност, да се отложи гневът на хората и всичко, което става в държавата, заяви междувременно говорителят на левицата Елена Йончева.

„Искаме голямо съгласие за начина на управление и изпълнение на политиката. Не е самоцелно вече всичко това. Ние сме винаги „за“ Българската конституция, предвиждаме тази Конституция да започне да се спазва“, смята Нинова.

По думите ѝ правовата държава трябва да бъде такава, каквато е записана в Конституцията.

Тя коментира и последните събития около президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

„Президентската институция е независима от парламент и партии. Отнасяме се с уважение към всяко мнение, било то различно от нашето“, обясни лидерът на БСП.

Председателят на левицата посочи текстовете, с които партията ще се заеме през новия политически сезон. Сред тях са законопроектът за българско производство и търговски вериги, както и Законът за управление на държавните предприята.

Партията ще обърне внимание на управлението на професионелен мениджърски принцип. Междувременно Законът за тракийските българи също ще е на дневен ред. Текстът е изработен заедно със Съвета на тракийските дружества в Бъргария.

В НС ще влязат още няколко предложения, касаещи борбата с домашното насилие.

„Не Истанбулската конвенция може да реши проблемите с домашното насилие, а българското законодателство“, смята Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Относно решението на левицата да оставят 20 депутати в парламента, а останалите да излязат сред хората Нинова поясни, че има ключови промени в парламента, когато ще се прибират всички в залата.

„Тръгваме на срещи и разговори в цялата страна за окончателното изготвяне на „Визия за България“. Това не е партийна свада за настоящето. Държавните институции не работят, има корупция. Тук е какво следва след ГЕРБ и Патриотите“, смята още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

По думите ѝ до края на декември БСП трябва да стъпи във всяка българска община. Ще следва обобщение в кои от тези идеи има национално съгласие.

Нинова обясни, че ключов проблем на малките общини е, че нямат собствен бюджет, а зависят от решенията на големите общини.

„Тези решения не винаги са обективни, не можем да оставим така малките населени места без развитие“, категорично отсече социалистът.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
6104 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар

2018.09.11 | 19:31

22
Най-тъпото нещо в БСП е, че смятат хората за безпаметни и малоумни. Вие избихте цвета на нацията след 44та, но Българският ген е жив другарко Решетникова, пардон Нинова. С тъпото си комунистическо мислене не можете да промените световният геном на човечеството. Но вие сте ограничени,,умствено,, и това няма как да го разберете.

2018.09.11 | 16:29

21
Тази си изгради образ на зловеща вещица, яхнала метлата на човешката скръб и нещастие! Какъв цинизъм!

2018.09.11 | 16:29

20
БСП крадлата на векът ограбила Българите само на 20,30 годишна възраст сега ошлаифана крадлата с Разширената приватизаторска стара П.У.Т.К.А е ОТ НАГЛИТЕ изроди и е за затвора.

2018.09.11 | 16:27

19
Гневна си само ти и шайката милионери около теб! Властта- тази възможност за безогледни кражби и грозен популизъм е само илюзия за вас!

2018.09.11 | 13:26

5
Отлага се само датата на всенародния бунт, но няма да им се размине на седесарските изедници.

2018.09.11 | 16:24

18
Пак се осра!

2018.09.11 | 16:20

17
Гневът на хората ще се стовари и върху вас,няма да ви подмине всичките които управлявате след 10,11,1989г.до ден днешен.Барабар с подлогите ,чалгарите и троловете.

2018.09.11 | 14:17

10
Сатаната НИНОВА сееща огън жупел,лъжи,маниполации а ти КУРнелио кога ще се извиниш на БГ.народ за приватизираните пари или по точно ОТКРАДЕНИ ЧЕСТНИ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ от ТЕХНОИМПЕКС от КТБ от Арабаджиевите бесепари от КАРНОБАТСКИТЕ БСП АФЕРИ а МРЪСНИЦО ела излес сред народната ЛЮБОВ КРАДЛО МАНИПОЛАТОРСКА
До бай хой

2018.09.11 | 16:19

16
и ти икмето на БСП карнобат и НИНЧЕТО ИЗМАМНИЦАТА И ВСИЧКИ МАФИОТИ источвали БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИТЕ
бай Хой

2018.09.11 | 15:31

14
Спокойно приятелю гербераст, докато сме нив на власт никой нищо откраднато няма да връща и никой няма да бъде осъден за "ОТКРАДЕНИ ЧЕСТНИ ПАРИ НА БЪЛГАРИТЕ".

2018.09.11 | 13:48

9
БСП са партията, която нанесе най - много злини на страната и обикновените хора. Нека да припомним, че през последния им цял мандат бяха приватизирани няколко печеливши държавни предприятия като Български Морски Флот, ТЕЦ Варна, летищата Варна и Бургас подариха на ТИМ, ТЕЦ Варна, който наскоро ( справедливо и по БеСеПарски беше купен от другаря данаил папазов. Един кмет не са в състояние да спечелят на областен град, държавата тръгнали да оправят. Вече никой не вярва на лъжите и обещанията им. Госпожа Импексова по - добре да каже откъде взе пари да плати на синчето си таксите в у ниверистета в Бъркли, където семестъра не пада под 50 000$, но тя се "просълзява" от недността на пенсионера, и по телевизията се изтъпани, че живее с 2000 лв/месец. То бива бива наглост, но тяхното вече на нищо не прилича. Същите, които създадоха групировките днес обещават равенство и справедливост. СЪщите, които станаха известни с червените куфарчета днес ни обещават "икономика и работни места"... Когато някой от БСП ви обещае нещо вижте дали слънцето е изгряло.
бай Хой

2018.09.11 | 15:36

15
Да, такива са БСП/БКП, но и ние сме техни достойни наследници вече 10 г. Обещавам, че докато сме на власт никой от тях няма да бъде осъден и накаран да върне заграбеното. Разчитаме, че след време като паднем от власт, и нас няма да ни преследват да връщаме откраднатото.
Курка,

2018.09.11 | 15:20

13
ти, Крумчо и Таско не сте хората ма, кокошко шашава

2018.09.11 | 15:12

12
от името на кои хора говориш бе червено пачавро? Защото определено не ТИ говориш от мое име а ГЕРБ!

Добави коментар

Водещи новини