Рашидов изригна срещу Нинова с декларация в НС (видео)

  • 05 септември 2018 09:29

  • 24674
  • 71
Рашидов изригна срещу Нинова с декларация в НС (видео)
©

Радвам се, че групата на БСП са повече от 20 души. Вашата лидерка си чукна надницата и замина пак. Това заяви бившият министър на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко от трибуната на Народното събрание, който прочете декларация. Взимам думата по отношение на нападките към ГЕРБ, заяви той от парламентарната трибуна.

По думите му леви депутати и тяхната лидерка облъчват обществото с клевети. Правят се нелепи изцепки, постоянно, и то по време на ваканция. Не знам как си позволявате и от чия камбанария вие линчувате, каза Рашидов.

Публично заклеймихте управляващите от ГЕРБ с думите шайка крадци. В крайна сметка, кои сте вие да ни осъждате на гражданска смърт, попита бившият министър. Това е недопустима клевета, каза той. Аз лично се чувствам засегнат като министър два мандата. Направена е театрална реформа, докато при вас имаше отлив на публика, днес залите са пълни, посочи Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко. Той изброи какво е направено в областта на културата за 7 години.

Г-жо Нинова, ходите като парламентарна манекенка, да си правите фотосесии с мъките на хората, каза той.

Да бяхте засадили поне едно дърво, посъветва я Рашидов.

Нинова наема певци и поети по бездарни от самата нея, завърши Рашидов.

Аз само прочетох една декларация. А оттук се каза една тежка обида. Обвини се една цяла парламентарна група като убийци. Недопустимо е, спрете да яхвате болките на хората, каза Рашидов.

Вие ли сте единствената, която съжалява за смъртта на тези 17 човека при Своге, обърна се Рашидов към Нинова.

Последвайте канала на

Нора Виткова
24674 71

Свързани новини

Коментари 71

Добави коментар
На вниманието на Радоев

2018.09.06 | 18:38

68
Послепис - Много скоро ще има разплата за всичко !!!! Ще видим къде ще се криете когато тоя народ излезе и ви потърси сметка ??? Какво си мислите че това вечно така ли ще продължава ????? Грешите и то много .
Vuzmezdie

2018.09.06 | 18:57

71
Ама ти кого плашиш, бе човек - гаргите ли? Май забрави кога Народното Събрание бе оградено с метални огради? А пък гледам, че Главния Прокурор не си играе на шикалки - Цветан Василев, Арабаджиеви, Бенчо, пък Митьо, сега даже и Моньо.Не бързай толкоз, че да не излезе Трансимпекс на тезгяха!
На вниманието на Радоев

2018.09.06 | 18:31

67
Ти възпитания върви се лекувай !!!! Мога да ти препоръчам отличен психиатър и то безплатно защото сте луднали по ГЕРБ и вожда ви -мафиота от СИК !!!!!!!!
Vuzmezdie

2018.09.06 | 18:51

70
До администратора - моля за прозрачност, не ми пускаш отговора!

2018.09.06 | 18:45

69
С герберски идитчета повече не искам да комуникирам !!!! Точка !!! Вие сте непоправими !!! Единсствено само тоягата ще ви оправи ,защото от друго не разбирате !!!!!!
На вниманието на Радоев

2018.09.06 | 16:46

65
ХА ХА ХА !!!! Магистралите гордостта на тиквата които убиват хора !!!! Засрамете се герберски малоумни идиотчета !!!!!!!!
Vuzmezdie

2018.09.06 | 18:11

66
Драги ми анонимчик, в последните ти драсканици личи нервност и ниска култура! Това по принцип е признак, че не можиш да ме обориш и за туй преминаваш границата на възпитание.За твое сведение не магистралите убиват хора, а онези шофьори, които не спазват ЗДвП, управляват пияни, пази боже надрусани и най-вече самонадеяни!!!Магистрали има в цял свят, като по-добрите са в загнилия капитализъм - Германия, Италия, Белгия и т.н.Пак там, се произвеждат и движат най-добрите автомобилни марки, като Мерцедес, БМВ, Ферари, Тойота и още стотина изпаднали капиталистически продукта.Друго си е да пърхаш с Москвич, Жигули и Запорожец по незабравимите магистрали на Социализъма!!!Пили си хапчето драги?
На вниманието на Радоев

2018.09.06 | 16:40

64
Природно простия си остава винаги природно прост колкото и да се хвалиш че си напред !!!!!! ФАКТ !!!!!
Послепис

2018.09.06 | 16:03

61
Жалко че си загубих времето !!!! По- страшен от спин и по- жилав от рака за сега си остава ПРОСТАКА !!!! Р. Ралин .
Vuzmezdie

2018.09.06 | 16:29

63
Ти за онзи Радой Ралин ли говориш, който по времето на комунизма е имал досие и е бил преследван от ДС заради критики и една карикатура, на която нарисувал прасенце и вместо опашка сложил подписа на Т. Живков. Карай си ЗАЗ-а със здраве!!!
На вниманието на Радоев

2018.09.06 | 15:55

60
Не зная на каква възраст си ,но ти си от многото с промити мозъци от шайката , която съсипа България !!!!!! Жалко ,много жалко за теб . Що се отнася до БКП това единствената партия която построи навремето Родината ни за да могат такива бандити като теб и любимата ти партия ГЕРБ да я ограбвате и докарахте народа до нищета и бедност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vuzmezdie

2018.09.06 | 16:13

62
Справка за БКП в Уикипедия: "Голям брой хора обаче се присъединяват от кариеристични подбуди и заради големите привилегии на членовете на БКП в обществото. Самата процедура по членство е доста бюрократизирана и сложна, което създава условия за развитието на корупция и шуробаджанащина при осъществяването ѝ. ....При преименуването си БСП се обявява открито за социалдемократическа партия, без да се отказва от придобивките, които запазва като наследство от своята предшественица. По-късно със закон имуществото на управлявалите партии БКП и БЗНС, както и на ДКМС и частично на Българските професионални съюзи, е конфискувано." Нито магистрала е построила БКП, нито метро е построила БКП, а в ТКЗС-та се е крадяло като за Световно. Преди 1989 завод МДК Г.Дамянов беше като след бомбардировка - отрови района със арсен и сярни окиси. Иди сега да видиш капиталистите от Запад как го направиха - под 1500 лева на новопостъпил няма. Твоите приказка са дрън дрън ярина. И не ме съжалявай, много съм над теб като те гледам какви ги плещеш!!
На вниманието на Радоев

2018.09.06 | 13:51

58
Точно вие от партия ГЕРБ заедно с коалиционите си партньори Обединените мафиоти говорите че никога няма да дадете властта на турците и БСП .Изглежда за вас има значение кой от какъв етнически прроисход е . Вие сте си такива никога като котките не падате по гръб и това ще ви коства страшно много . Бъдете сигурни !!!!!!!!!!!!!!!!
Vuzmezdie

2018.09.06 | 14:26

59
До анонимния драскач назовал се На вниманието ми ... - темата за коментари е изказването на Рашидов, който в НС обясни на Кака от Крушовица и други, защо е невярна и лъжлива тяхната теза.Твоите коментари показват: 1. Че не познаваш историята на България 2. Не си български патриот 3.Не си толерантен към опонетите си 4. ГЕРБ е Партия от десетина години, а БКП от стотина - видни са и техните резултати, като започнеш от атентата на Великден в църквата Св Неделя през 1925г., минеш през насилственото отделяне на Македония от Георги Димитров и Сие и стигнеш до обесването на Трайчо Костов и лагерите в Белене и Ловеч. Достатъчно внимание ти обърнах.Не си достоен за повече коментари.
На вниманието на Радоев

2018.09.06 | 12:25

56
Не драги ми Радоев случайно да не си рязан мангал като Рашидов ,че така яростно с ъс зъби и нокти го защитаваш ??????
Vuzmezdie

2018.09.06 | 12:52

57
До внимателния анонимен драскач
Драги ми Незнайко явно не знаеш, че съществува Именник на българският етнос, но помоли чичо Гугъл, той ще ти го поднесе на екранчето, и там на буквичката Р, ще видиш, че се кипри името Радоя(името на дядо ми). Нещо повече, роден съм и израснал в района от който е тръгнало Априлското въстание, а прадядо ми по линия на баща ми, е загинал още преди да избухне въстанието от турски ятаган.Едно не си разбрал в тоя живот - когато човек говори и отстоява фактите от днешния живот, етническия произход не е от значение, а възпитанието!!!!!!!
На вниманието на Радоев

2018.09.06 | 08:50

53
Драги ми Радоев недей толкова да го възхваляваш тоя некадърник Рашидов !!!!Като министър на културата не направи абсолютно нищо и за това не веднъж му искаха културните дейци оставката . Благодарение на такива като него и като теб които така расъждават България е в това състояние .
Vuzmezdie

2018.09.06 | 10:54

55
Драги ми анонимен драскач - Вежди Рашидов НЕ Е НЕКАДЪРНИК, това на теб ти се иска да е така, но ФАКТИТЕ СА ДРУГИ - ПРИЗНАТ Е ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА КУЛТУРНА ОБЩНОСТ, на която види се ти не си член.
Това, че са му искали оставката като министър е показател, че живеем в друго време и общество, различно от това което се оптиваш да защитаваш!
Vuzmezdie

2018.09.06 | 10:40

54
За пореден път ми писна Админа да не ми пуска отговора до анонимния драскач

Добави коментар

Водещи новини