Хекимян предложи на кмета на Бургас - кабинетът да си има общ чат, за да няма не разбрали

  • 05 септември 2018 08:35

  • 1535
  • 3
Хекимян предложи на кмета на Бургас - кабинетът да  си има общ чат, за да няма не разбрали
©

Димитър Николов, кмет на Бургас, коментира в сутрешния блок на бТВ има ли проблеми в коалиционното правителство след подадените три министерски оставки заради ужаса с катастрофиралия автобус на пътя край Своге.

Според него винаги нещата в управлението се успокояват, защото темите се обсъждат. „Беше отчетено, че има слабост в комуникацията между ГЕРБ и коалиционните партньори и ще се вземат поуки“, каза той, а водещият на предаването на Антон Хекимян му предложи да се направи общ чат между всички в кабинета, за да разбират на време всичко.

Все опак Николов напомни, че колкото и емоционално да реагира Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 всеки път, той има и качеството да се вслушва в аргументите.

Кметът на Бургас заяви още, че трагедията е накарала всички кметове, включително и него да прегледат всички договори, които имат и там, където има нередности по гаранционните пътища да бъдат отстранени веднага.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1535 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
bivsh atakist

2018.09.05 | 11:03

3
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ
bivsh atakist

2018.09.05 | 11:02

2
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БКОЛАНДИЯ
Умник Гюро

2018.09.05 | 09:22

1
БКП/БСП е антибългарска терористична организация. От създаването си тази партия се занимава с тероризъм, подривна дейност и геноцид над българския народ. Присъдата за националните предатели е само една: Урановите мини.

Добави коментар

Водещи новини