Мая Манолова: ГЕРБ прави димно шоу с комисия, която разследва Първанов и Марин

  • 16 февруари 2012 08:07

  • 1927
  • 10
Мая Манолова: ГЕРБ прави димно шоу с комисия, която разследва Първанов и Марин
©

„В медиите излязоха потресаващи данни за помилванията и опрощаванията на държавни вземания на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Ангел Марин. Това се случва за първи път в България“. Това каза пред bTV Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, председател на комисията, която ще разследва действията на Първанов и Марин. „По думите му са помилвани 533 лица, на над 100 хил. души е дадено гражданство и са опростени милиони“, съобщи той.

По думите му тази комисия не е трибунал и народен съд. „Комисията ще си свърши работата обективно, ще има и предложения за промяна на законодателството“, съобщи Янев. Той беше категоричен, че ще бъде безкомпромисен - има ли факти и доказателства те ще бъдат дадени на компетентните органи. „Ако те са били безупречни няма от какво да се притесняват – ще се върнат на бял кон“, допълни той.

„Като председател ще инициирам среща с ресорните министри, за да се установи дали тези които са помилвани не са извършили повторни престъпления. Това може да го установи само и единствено МВР. Имаме данни че са помилвани наркотрафиканти и изнасилвачи, но не знаем имената им“, съобщи още председателят на комисията. „Ако някой си мисли че ще прикрие факти и обстоятелства няма да стане“, закани се Янев.

Според него БСП и ДПС още другата седмица ще пожелаят да влязат в комисията, за да пречат.

„Това, което се случи, е поредния парламентарен фарс, който е много опасен“, каза от своят страна Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от БСП. Според нея парламентът си позволява да създава комисия, която да проверява президента и вицепрезидента, а това ще има отражение в бъдеще.

„Това е едно димно шоу. Ясно е, че целта е една единствена – атака срещу Първанов. Всеки, който си позволи остро говорене срещу ГЕРБ е наказван. Това е опит да се отклони вниманието на обществото и това, че ГЕРБ не се справя. Забравиха се случая в Перник, доклада на ЕС“, категорична бе Манолова.

Тя съобщи още, че всички укази за предоставяне на гражданство и помилване се подписват и от съответния министър. „Маргарита Попова и Симеон Дянков са се съгласили с тези укази. Ако е имало нещо нередно са можели да започнат тази процедура, а нищо такова не се е случило“, допълни тя.

Последвайте канала на

1927 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
джъдж

2012.02.17 | 20:49

10
Г-це Манолова , парламентарния фарс ,го правите Вие. Не разбрахте ли ,че вашата истеричната защита на тандема Първанов&Марин ,им прави лоша услуга. Ако са невинни - защо бягате от разследване , ако са виновни - нека си получат заслуженото /или не може - как ще обвиняваме такива изтъкнати Комунисти/.

2012.02.17 | 10:05

1
ste gi zashtitavat poneje mnogo sa lapnali ot tezi pomilvania
joro

2012.02.17 | 10:05

2
lud umora niama,samo se poti.egati komunisti4eskoto mekere.
FFEENN

2012.02.17 | 20:48

9
Тази Мая Манолова някой Е*АЛ ли я е?????????? Да каже как е има много перверзна мутра !!!!!!!!
Ваня

2012.02.17 | 20:48

8
Няма по - противни, антипатични и отвращаващи хора на планетата от Мая Манолова, Искра Фидосова и Ахмед Доган! Като видя някой от тия тримата ми се свиди даже и да повърна заради тях!
РАЗКРИТ СИ!!!

2012.02.17 | 20:48

7
До всички които постват във Новини.бг лицето "Джъдж", не го възприемайте на-сериозно това му е работата, да хвали Герб и да критикува другите партии!Ползва много "имена" и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ почти-винаги "открива",всяка политическа новина!!!

2012.02.17 | 12:23

4
Ти пък кой си бе Шерлок Холмс ха ха! Аман от пубертети дето и те да се "наредят на хорото с батковците" сама и само да ги дадат по телевизията - ходи си играй на дама!
Йорданов

2012.02.17 | 20:47

5
ПАРТИЯ ГЕРБ Е ПРЕСТЪПНА МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, А ЧЛЕНОВЕТЕ И СА СЪУЧАСТНИЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ - ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ И ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС, ВРАГОВЕ НА БЪДЕЩЕТО И ДЕЦАТА НИ, ПАРАЗИТИ ВЪРХУ ГЪРБА НИ - ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ, ЗАБРАНЕНИ, ИЗЧИСТЕНИ ОТ СВЯТОТО ЛИЦЕ НА РОДИНАТА НИ !!! ГЕРБ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ СА ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
джъдж

2012.02.17 | 20:47

6
Браво другарю "Йорданов" ,така е - всички ,които не мислят като тебе ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ. Колко жалко ,че Йосиф Висарионович не може да възкръсне - щеше да се гордее с теб.
ти ли си истинския , а ? :):)

2012.02.17 | 12:23

3
Това май вече го видях в 4-5 коментара - е по-прозрачно няма как да бъде! Другарчетата май много са се активизирали - заработват май ха ха ха.Вече не се свинят да препечатват клишета навсякъде - е по-плиткоумно няма как да стане

Добави коментар

Водещи новини