Манфред Вебер направи обиколка на инженерното съоръжение в района на Резово

  • 23 август 2018 16:00

  • 1026
  • 2
Манфред Вебер направи обиколка на инженерното съоръжение в района на Резово
©

Германска делегация, водена от председателя на парламентарната група на ЕНП в Европейския парламент направи обиколка с джипове на ГД „Гранична полиция“ на инженерното съоръжение в района на Резово. Това съобщиха от пресцентъра на МВР .

Обиколката е част от програмата на посещението на Манфред Вебер, който бе придружаван от министъра на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 и директора на ГД „Гранична полиция“ главен комисар Светлан Кичиков.

В рамките на посещението на германската делегация в Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Бургас и районите на Малко Търново и Резово бе извършено облитане с хеликоптер на ГД"Гранична полиция" на голям периметър от инженерното съоръжение на българо-турската граница. Германската делегация, водена от председателя на парламентарната група на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер посети и ГПУ – Малко Търново, където се запозна и с работата на локалния координационен център.

Последвайте канала на

Novini.bg
1026 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ТИКВАТА СЕ ХВАЛИ НА ВСЕКИ

2018.08.23 | 16:09

2
ЕВРО-ПЕДАЛ-ДЖЕНДЪР СЪС ГЕНОЦИДА СРЕЩУ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ.

2018.08.23 | 16:05

1
КАТО Е ДОШЛА ПОРЕДНАТА ЕВРО ОТРЕПКА ТЪПАН ЛИ ДА БИЕМ.КОЙТО ГО Е ИЗВИКАЛ ДА СИ ГО ПОСРЕЩА.

Добави коментар

Водещи новини