Проф. Константинов: Трябва да се молим на Гугъл да ни върне Търговския регистър

  • 15 август 2018 08:32

  • 2777
  • 4
Проф. Константинов: Трябва да се молим на Гугъл да ни върне Търговския регистър
© Bulgaria on air

Когато се качи нещо в мрежата, Гугъл го напипва и го слага в своята памет. В този ред на мисли може би трябва да се помолим на Гугъл да ни върне Търговския регистър. Това заяви в студиото на ,,България сутрин'' проф. Михаил Константинов и добави още, че за срива на регистъра при всички положения трябва да се дадат обяснения на обществото.

,,Влизайки в Шенген, ти влизаш в сърцето на сигурността на Европа, а ние се отдалечаваме от Шенген с тия неща, които правим'', каза още Константинов по повод Търговския регистър.

,,Необходимо е да бъде поета отговорност на политечско ниво, защото това определено е сериозен гаф. Гаф от нищото. Борисов също трябва да даде отговори'', коментира политологът Първан Симеонов темата с регистъра.

По въпроса с отношенията ни с Македония Симеонов посочи, че трябва да работим в посока на сближаване с нея, което би могло да се изрази в ускоряване на културния и икономическия обмен между двете страни.

,,След намесата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на се появиха две форми на извинение от страна на Зоран Заев. Заев е в много трудна ситуация, предстои важен референдум и той трябва да устиска няколко месеца. Междувременно България трябва много да си сдържа нервите, защото всяка една провокация, която идваше от Скопие, ние охотно я вземахме и я приписвахме на целия им народ, а не на тамошната им върхушка. Ето защо България трябва да бъде приятел с македонския народ'', коментира още политическият анализатор.

,,Обтегнатите отношения между САЩ и Турция представляват огромен структурен разлом в НАТО, а България като цяло няма интерес от дезинтеграционни процеси в която и да е сфера на външната политика'', заключи Първан Симеонов

 

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

Владимир Василев
2777 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2018.08.15 | 11:15

4
Този комунистически-пенсионер професор е най-големия всезнайко в България. Фак офф на такива мерзавци като него, заемащи място на млади специалисти.
Българин

2018.08.15 | 09:54

3
Така ще е докато се правят държавни поръчки с най ниските оферти. Трябва да се избират фирми с оферти най добро качество - цена с гаранция и визия за поддръжка. Инак ще горят дискове, ще се рушат новопостроени пътища и ще храним децата си в училище с боклуци.
опорна то4ка

2018.08.15 | 09:08

1
A Яндекс защо нищо не напипва и нищо не качква? Защо!? Иначе момента е много удобен тролчета изроди мои да забиете:" Американците са лоши и гадни" въпреки че Брин е руснак, ама той не е въртоглав...тоест - не е от "нашите"!!

2018.08.15 | 09:39

2
аве ти нешо си хахав или патрав ли американсите или рушняците ти поддържат търгофския регистър или е май май чецка чачева, или са ти казали и у нея да си влюбен?

Добави коментар

Водещи новини