Цветан Цветанов посети село Шемшево (снимки)

  • 14 август 2018 18:17

  • 2611
  • 1
Цветан Цветанов посети село Шемшево (снимки)
© Фейсбук

Мостът в Шемшево ще бъде пуснат за първия учебен ден, като с това ще дадем възможност на всички деца и жителите от засегнатите 5 села да се придвижват по възможно най-краткия път до Велико Търново.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който посети село Шемшево. Заедно с него бяха още кметът на Велико Търново Даниел Панов, кметът на с. Шемшево Кирил Ангелски, областният управител Любомира Попова и нейният заместник Детелина Борисова. Ето какво още сподели Цветанов:

"Необходимостта от изграждането на ново съоръжение бе породена след частично рухване на стария 130-годишен мост в края на февруари миналата година. Тогава поех ангажимент пред жителите на засегнатите села да съдействам за разрешаването на проблема. Веднага след като 44-тото Народно събрание започна работа и след сформирането на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, в Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане бе внесено искането да се финансира строителството на нов мост. Осигурени бяха необходимите средства от 1,1 милиона лева – нещо, което служебното правителство на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на обясняваше, че не може да се случи.

Новият мост ще е с около 2 метра по-висок, широк 10 метра и дълъг близо 40 метра. Ще има две ленти за движение, осветление и ще бъде със завишена товароносимост. Получих уверение от изпълнителите, че ще направят всичко възможно за предсрочно пускане".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2611 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.08.14 | 18:47

1
Браво, много хубаво посищение

Добави коментар

Водещи новини