Борисов за Бенчо Бенчев: Правилното решение е това, което Нинова излезе и обяви – поемам вина, помитам и го махам (видео+галерия)

  • 10 август 2018 13:20

  • 9135
  • 10
Борисов за Бенчо Бенчев: Правилното решение е това, което Нинова излезе и обяви – поемам вина, помитам и го махам (видео+галерия)
©

Ако варненци искат, ще се направи рибарско пристанище, както направихме на много други места като в Поморие и Созопол. Това заяви министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Варна. Премиерът инспектира строителните и ремонтни работи на бул. „Васил Левски“ в града.

Той отбеляза, че става дума за изключително сложно съоръжение и подчерта, че е важно да се строи качествено. Борисов добави, че ще бъде изграден и паркинг до парка-музей „Владислав Варненчик”.

Попитан за изграждането на автомагистрала „Хемус“, министър-председателят Борисов заяви, че предстои да бъдат пуснати пътищата около Провадия, както и първа копка на Белокопитово-Търговище.

На въпрос дали знае за случая за фирма, която е създадена преди месец и която печели конкурса за обществена поръчка на БАБХ за препарат срещу чумата при дребните преживни животни, той отговори: "Ще проверя случая и ако са направили такъв заход, ще анулирам конкурса и ще ги изгоня. Това мога да го обещая. Отговорът ми може да бъде получен и до края на деня. Не искам всеки ден да се обясняваме за такива гадове".

Правилното решение е това, което г-жа Нинова излезе и обяви – поемам вина, помитам и го махам, каза министър-председателят в отговор на въпрос по отношение на зам.-председателя на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, отстранен от БСП заради участието си в престъпна група, свързана с Димитър Желязков-Митьо Очите. Според премиера лидерът на БСП Корнелия Нинова е взела правилното решение, отстранявайки Бенчо Бенчев. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г припомни, че компрометирани полицейски шефове, които се свързват с тартори на групировки, са били отстранени от системата.

Аз обичам много да гледам сериали нощно време, особено американски. Десетки полицейски банди действат в Щатите. И аз се удивих, но както виждате, всяка седмица в Щатите има стрелба и убийство. Там се събират най-често особено тези, които работят в криминалния сектор, агентура, за да научат нещо какво става на улицата, с някого трябва да станат по-близки, да го вербуват и там точно някъде става разминаването. За съжаление, ние не сме по-различни като държава от тези, които са в Европа, Америка, навсякъде. Правилното решение е това, което г-жа Нинова излезе и обяви – поемам вина, помитам и го махам. Отговорността е лична и щом са направили нещо незаконно, ще си заминат веднага. Това е оздравително и положително, защото останалите започват да си мислят, че в края на краищата рискът да ги хванат е голям и като ги хванат ще последва нещо, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той посочи, че не е планувана смяна на вътрешния министър.

Последвайте канала на

Нора Виткова
9135 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Умник Гюро

2018.08.10 | 15:37

6
Първата стъпка за борба с мафията е БКП/БСП да се обяви извън закона, а лидерите-комунисти да се пратят в Урановите мини. След това ще минем към втората стъпка...
МИЛИЦИОНЕР ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв

2018.08.10 | 23:16

10
И АЗ ТЪЙ ВИКАМ....ДА ГИ ПОЧВАМЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ КОМУНИСТИ....ПОЖАРНИКАРА БУДА, ЦУРА ШЛОСЕРКАТА ОТ с.ДРАГАНА С ФАЛШИВАТА ДИПЛОМА, ДЕТО РиВА ПО ТиЛИВИЗОРА И КАТ СА НИФИРКА ПЕЕ "ЦЪФНАЛ ГЕРБЕР", МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв, ЗАВЪРШИЛ ПОМОЩНОТО У-ЩЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ, СИН НА ПРОВЕРЕН И ВЕРЕН ДРУГАР ОТ ДС, МИТЬО ГЛАВоЧЕВ, ЗАМ СЕКРЕТАР НА ППО, ДЕТО СИ ГО СВАЛИХТЕ ОТ ШЕФ НА НС, ДАНАИЛ КИРИЛОВ СТАНАЛ ЧЛЕН НА БСП‚ “ПО УБЕЖДЕНИЕ В РАЗМИРНАТА 1997”, РОШКО КОМСОМОЛЕЦА, ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА... ...МУ-ХА-ХА
21

2018.08.10 | 17:02

9
Бойко - защо не погледнеш подлеза на спортна зала Варна и улиците наоколо - ще се учудиш колко калпав кмет имаме

2018.08.10 | 16:15

8
И какво от това ,с какво се променя престъпната мутренската държава ,че нинова е била права като казала ,че бончо да напусне БСП..Вие на идиоти ли ни имате престъпността се шири ,взима жертви всеки ден, те си играят на другари и другарки.виновни няма ,но шайки и бандити ,разбойници и мафия ще има
КРАДЛИВАТА ШАЙКА

2018.08.10 | 15:52

7
НЯМА ЦВЯТ,МИРИЗ ИЛИ МОРАЛ.

2018.08.10 | 14:06

2
Държавата се тресе от бандити ,разбойници ,престъпници мутри ,групировки шайки и пр. пр,властта и институциите нехаят ,тоя риба лови в мътна вода .Господи ,боже господи.отърви ни от злото в държавата.
буда

2018.08.10 | 14:54

5
За да ти помогне Господ, първо ти сам си помогни!
Киро

2018.08.10 | 14:37

4
Свети отче, спаси ни от този сопол
гошо

2018.08.10 | 14:21

3
Яко ще се краде,досега беше само тренировка,като на бистришките тигри.
Budaland

2018.08.10 | 13:33

1
Те ако искат за полупроводници, ние и за цели проводници ще им направим.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини