Корнелия Нинова: Разумът и правото победиха (видео)

  • 27 юли 2018 13:16

  • 2588
  • 2
Корнелия Нинова: Разумът и правото победиха (видео)
©

Радвам се, че разумът и правото победиха. Това е победа на българския народ, защита на своята идентичност, защита на националните и семейни ценности.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред журналисти след новината, че Конституционният съд отхвърля Истанбулската конвенция.

По думите й партията с всички сили да се борим срещу проблема на домашното насилие както законодателно, така и политически.

„Но що се отнася до частта на Конвенцията, която въвежда социалния трети пол и джендър идеологията, днес съм изключително щастлива, че разумът и правото победиха над чуждите интереси и послушанието“, посочи тя.

Нинова допълни, че министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г внесе текста, но след една година управление обяснил, че съжалява единствено за това, че тя не е била обяснена и приета.

Лидерът на опозицията поздрави Конституционния съд за решението.

„Нямаше друга партия в България, която в последните 5-6 месеца да беше подложена на такъв „жесток бой“ и от свои, и от чужди. Затова искам да благодаря на всички членове да БСП, които застанаха като един в последните месеци въпреки натиска, на който бяхме поставени отвсякъде“, посочи още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2588 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.07.27 | 16:43

1
Ами хайде, Курнелийо, започни да разчистваш сатанистите педофили и гейове, които са ядрото на БКП/БСП. Или май е лесно да лъжеш народа, а на скрито да се чифтосваш и сношаваш със Сатаната!
ПЕДАЛ ГЮРО

2018.07.27 | 19:07

2
ДА ТИ СЕРЕМ У ГАСЧИНАТА ГРОБАРСКА

Добави коментар

Водещи новини