БСП събира актива на Бузлуджа

  • 27 юли 2018 09:22

  • 3564
  • 7
БСП събира актива на Бузлуджа
© Булфото (архив)

На 28.07.2018 г. в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа ще се проведе традиционният събор на левицата, съобщиха от пресцентъра на БСП.

В 10.00 часа ще бъде дадено началото на първата художествена част от програмата с изпълнителите Дани МилевДани Милев Дани Милев български композитор, роден в София. Само на 10-годишна възраст композира първата си, Владимир Димов, Елица Камбурова, Николай Манолов. В 10:30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

В 11:30 часа ще бъде дадено начало на националния политически митинг. От името на домакините, събралите се ще приветстват Кристина Сидорова, народен представител от ПГ на левицата от Габрово и Румяна Друмева, председател на ОбС БСП-Казанлък. По време на митинга от трибуната към множеството ще се обърнат: председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, президентът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, председателят на МО в БСП Николай Бериевски, народният представител Елена Йончева, председателят на ОбС на БСП-Ямбол Катя Георгиева, председателят на Национален синдикат „Защита” Красимир Митов. По време на митинга ще бъдат връчени наградите „Георги Кирков” и „Димитър Благоев” от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Членове на ИБ на НС на БСП и народни представители от ПГ на "БСП за България" ще се срещнат с участници в Националния събор от общините и областите.

В 12:45 часа ще започне втората част на художествената програма, с която се слага и край на събитието, концертът на Горан Брегович.

Преди това, на 27.07.2018г. (петък),в Културен дом „Арсенал“ в гр. Казанлък ще се проведе Балканска младежка кръгла маса. Тя ще бъде открита от председателя на НС на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и председателя на МО в БСП Николай Бериевски. В нея ще вземат участие млади лидери и делегации от Словения, Сърбия, Албания, Румъния и Черна гора.

В 14: 00 часа, в гр. Габрово, в залата на Художествената галерия ще бъде представена книгата "Ален Мак самотен" от Мерсия Макдермот.

В 16:00 часа в гр. Габрово представители на ИБ на НС на БСП, депутати от ПГ на "БСП за България и членове и симпатизанти на партията ще поднесат цветя и ще отдадат почит пред паметната плоча на Бузлуджанския конгрес, паметника на Васил Априлов и Костницата на загиналите за свободата.

Лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ще поведе колоездачната обиколка от Габрово до историческия връх Шипка. Стартът на мероприятието, под надслов Купа „Бузлуджа 2018”, ще бъде даден в 16:30 часа, а в 18:00 часа председателят на левицата ще награди победителите. На върха ще бъдат поднесени венци и цветя в чест на боевете при Шипка по време на Руско-турската война (1877-1878) и на 140-ата годишнина от Освобождението на България.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3564 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.07.27 | 09:33

1
съберете се, съберете се, сега е време да очистим всички комунисти като са накуп, 45 години стигат, вреееемето е наше, наше
ББ

2018.07.27 | 19:15

7
баш комунист

2018.07.27 | 12:21

4
Времето БЕШЕ ваше, когато излъгахте хората и вместо да раборите за държавата, приватизирахте, окрадохте и съсипахте в престъпно съдружие с БСП и ДПС до каквото се допряхте. Сега сте на политическия боклук, където ви е мястото. Изхвърлихме ви, защото смърдите гадно.
опорна то4ка

2018.07.27 | 10:15

2
Всичкото трол - Строй се на Бузлуджа!! Да се внушава:" България не е в Европа"!! Хаос , мъгла и недоверие в демокрацията трябва да цари в главите на хората,за да може да се нахендрят на мафиотите. Заигайте по чевръсто тролчета изроди мои!!
Умник Гюро

2018.07.27 | 16:56

5
БКП/БСП-терористи се събират на поредното сатанинско сборище. Скоро всички ще сте в Урановите мини, уважаеми червени отрепки.
ПЕДАЛ ГЮРО

2018.07.27 | 19:13

6
А ТИ ГО ДУАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
По Митко Динев

2018.07.27 | 11:00

3
Със странности се сблъсквам всеки ден.
Но странност голяма туй не е ли ?
На маймуните гъзът им е червен ,
ама маймуна комунист да сте видели ?

Добави коментар

Водещи новини