Нормално ли е вицепремиер да говори за себе си от трето лице? (видео)

  • 20 юли 2018 09:07

  • 3377
  • 4
Нормално ли е вицепремиер да говори за себе си от трето лице? (видео)
© Кадър Нова телевизия

Политологът Антоний Гълъбов и социологът Андрей Райчев коментираха в сутрешния блок на Нова телевизия поредното горещо политическо лято.

И двамата са категорични, че проблемът с чумата по дребните преживни животни се употребява. Затова Райчев препоръча винаги, когато има подобни скандали да поглеждаме календара и напомни за случая с майките. Гълъбов потвърди, че постоянно се играе със страховете на хората. Според него например изобщо не е трябвало да има пазарлъци заради чумата, а директно е било редно да се затварят селата. Той изрази и възмущението си, че в темата се е включил дори президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. „В момента България няма президент, просто има още един председател на опозиционна партия. С Нинова ли се конкурира кой ще бъде по-близо до животните?“, попита политологът.

Гостите на „Здравей, България“ коментираха и скандалите около Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Според Андрей Райчев е било редно много отдавна да се подозира вицепремиерът и поясни защо: „Той говори от трето лице. Това е много опасно“. По думите му е безумно и вицепремиер да нарича единият си колегата страхливец, а на другия да казва – ти си дебел. Социологът смята също така, че Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 наистина се прави на фюрер.

Избори са много вероятни, прогнозира също така Райчев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3377 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
новините

2018.07.20 | 09:25

1
ЩОМ НИ ПОКАЗВАТЕ ТЕЗИ ПЛАЗМОДИИ Е РЕДНО ДА КАЖЕТЕ ОТ КЪДЕ СЕ ФИНАНСИРАТ ЗА ДА РАЗБЕРЕМ КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР БЕЗ ДА РАБОТИШ.
Рошко Плювналиев

2018.07.20 | 14:17

4
Беше от БСП, ама и той като Яне Янев-Димката, Антон Тодоров-Шайката, Волен Субсидеров-Бялата Златка и т. н. беше нахранен. Сега вече е правилно политически ориентиран.
аз

2018.07.20 | 10:23

3
На колко години си? Ако си на повече от 25 години - няма как да не знаеш, че АР е от БСП! Той, за БСП, и в кацата с мед е готов да се потопи!
Рошко Плювналиев

2018.07.20 | 10:08

2
Тия са наши хора, цоцаме здраво от фондациите чичо Шорош.

Добави коментар

Водещи новини