Започна извънредният председателски съвет в НС заради чумата по животните

  • 17 юли 2018 09:15

  • 1024
  • 1
Започна извънредният председателски съвет в НС заради чумата по животните
© Novini.bg

Точно в 09.00 часа започна извънредният председателски съвет, който председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на заради чумата по животните, предаде репортер на Novini.bg.

На заседанието ръководствата на всички парламентарни групи ще бъдат информирани от министъра на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 във връзка със случаите на чума по дребните преживни животни, регистрирани в района на Странджа, както и стартиралата кампания за масово умъртвяване на животни в Бургаско и Ямболско. Заседанието се свиква по молба на Оперативния щаб, който координира всички действия по борбата с това заболяване.

Очаква се по време на заседанието да се обсъди и решението за създаване на временна анкетна комисия, която да установи всички факти и обстоятелства в транспортния сектор, за които обявилият гладна стачка Николай Колев-Босия, твърди, че разполага.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1024 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иванов

2018.07.17 | 10:56

1
С това трябваше да се започне, за да не се стигне до създалата се ситуация.

Добави коментар

Водещи новини