Борисов се отичта в НС за европредседателството

  • 13 юли 2018 07:17

  • 1639
  • 2
Борисов се отичта в НС за европредседателството
© Булфото (архив)

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще представи пред парламента доклад за европредседателството, предвижда програмата за работа на депутатите.

Докладът на министър-председателя касае участието на България в процеса на вземане на решения в Европейския съюз по време на Българското председателство и основните приоритети по време на Австрийското председателство. В началото на пленарната седмица депутатите приеха процедурни правила за отчета на министър-председателя. Съгласно Правилника за организацията и дейността на Народното събрание премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще може да се изкаже в рамките на 10 минути от парламентарната трибуна. С такова време ще разполагат и отделните парламентарни групи. Ако в залата присъстват евродепутати, те също ще имат право да се изказват. Заедно с премиера в парламента ще дойдат и други членове на Министерски съвет, за да отговарят на въпроси, като отговорите на министрите ще бъдат последната част от процедурата.

След отчета за европредседателството ще започне и петъчният парламентарен контрол, в който премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще отговори на въпрос на лидера на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Въпросът на лидера на опозиционна партия към министър-председателя е свързан с политиката на правителството по въпросите на миграцията в България и Европа.

В контрола ще участват още петима министри от кабинета „Борисов“ 3. На депутатски питания ще отговарят министърът на земеделието Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в и министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по. Най-много са питанията към регионалния министър Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е, който ще отговори на общо 16 въпроса.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1639 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
МИЛИЦИОНЕР ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв

2018.07.13 | 08:12

2
ШЕ ИМА ДА СЛУШАМЕ ПАК САМО ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ.....И КОЛКО СА УСПЕШНИ МЕРКИТЕ ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ....И КАК СА НА ПОХВАЛиЛИ ОТ БРЮКСЕЛ ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ.....ПОЖАРНИКАРСКА МУ РАБОТА...

2018.07.13 | 07:31

1
Отчита се как с лека ръка харчи парите на народа дето бачка за 510 лева месечно.

Добави коментар

Водещи новини