Калфин: Искането на Тръмп за НАТО не е партньорско

  • 12 юли 2018 09:10

  • 855
  • 1
  Калфин: Искането на Тръмп за НАТО не е партньорско
©

Това, че Доналд Тръмп разклаща НАТО и алианса с ЕС, не може да достави по-голямо удоволствие на неговия руски партньор Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, заяви бившият министър на външните работи Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, пред Нова тв.

Средствата за отбрана няма как да бъдат сравнени. Разходите за отбрана за страни като България са износ на брутен продукт, защото ние почти всичко го внасяме, с изключение на заплатите на военнослужещите. Докато разходите за отбрана са приход за американската икономика и за тези, които произвеждат оръжия. Това не е партньорско и не е справедливо, категоричен беше той. 

Една от основните теми на срещата на държавните лидери в Брюксел е искането на Тръмп страните-членките на НАТО да отделят по 4% от брутния си вътрешен продукт за отбрана.

Последвайте канала на

Нора Виткова
855 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
КЕМИЛ РАМАДАН.

2018.07.12 | 09:28

1
АЛООООО МЕДИИНИ ПРОСТИТУТКИ ДО КОГА ЩЕ МИ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С БОКЛУЦИ И КОМУНИСТИ КАТО КАЛФИН, БОКО ТИКВАТА, РУМЕН РАДЕВ, ЦАРЦАРОВ, И КОРНЛЮВЦИ. КОГА ЩЕ ВИ СЕ НАПЪЛНЯТ ПРАЗНИТЕ ТИКВИ С ПАРИ" И КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ГЕРБ, БСП, И ДПС СА ЕДИН ТРИГЛАВ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗЛОДЕЙ КОЙТО УГРАБВА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ БЕ МИШКИИИИИИИ

Добави коментар

Водещи новини