Румен Радев ще ръководи българската делегация на Срещата на върха на НАТО през втория ден

  • 12 юли 2018 07:19

  • 1469
  • 3
Румен Радев ще ръководи българската делегация на Срещата на върха на НАТО през втория ден
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ръководи българската делегация за участие в Срещата на държавните и правителствените ръководители на страните-членки на НАТО в Брюксел. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

Финансовите средства, отделяни за отбрана от държавите-членки, изграждането на съвременни отбранителни способности, засилването на ролята на Алианса в борбата с тероризма, политиката на отворени врати на НАТО, както и развитието на отношенията НАТО-ЕС са темите, които се обсъждат в рамките на Срещата на върха. 

В делегацията, водена от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, са вицепремиерите Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, министър на външните работи, и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, министър на отбраната.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1469 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.07.12 | 09:57

3
Какво да ръководи ? Всичко е направено предварително..

2018.07.12 | 09:56

2
Екскурзийка за сметка на всеки от нас
Каун Джолански

2018.07.12 | 07:28

1
Е хайде , хаирлия да е . Стига е ревал , че никой не го бръсне и за един шербет и не го канят на подобни срещи .

Добави коментар

Водещи новини