Ева Майдел беше гост на среща на посланиците на страните от ЕС в България (снимки)

  • 11 юли 2018 18:55

  • 1527
  • 2
Ева Майдел беше гост на среща на посланиците на страните от ЕС в България (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел беше специален гост на среща на посланиците на страните от Европейския съюз в България, провела се в сряда 11 юли 2018 г. в посолството на Австрия. Срещата беше организирана от посланика на Австрия в България Роланд Хаузер и на нея присъстваха 19 посланици и висши дипломатически служители, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

"Време е страните в Европа да започнем да доставяме бързи и работещи решения по проблемите, които интересуват гражданите, като миграция и сигурност, за да покажем, че ЕС е жизнен, прозрачен и най-вече ефективен. В противен случай рискуваме екстремните политически сили да вземат превес и да саботират работата по всички важни проекти", заяви Ева Майдел по време на срещата с посланиците.

"Като председател на Международното европейско движение работя за това европейският дневен ред да отговяря на очакванията и визията на европейските граждани", допълни българският евродепутат.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1527 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пунтя

2018.07.12 | 06:07

2
Ева ку-ветината да научи първо български език ! Герберска овца!
опорна то4ка

2018.07.11 | 19:18

1
Да се внушава:"1. Ева е проста; 2. Ева е лоша и гадна"!! Съскайте срещу всеки свестен човек в политиката тролчета изроди мои!! Балъка не трябва да различава черно от бяло!!

Добави коментар

Водещи новини