Волен Сидеров: Имаме съгласие, че Законът за горивата не е нещо страшно (видео)

  • 10 юли 2018 16:31

  • 2377
  • 5
Волен Сидеров: Имаме съгласие, че Законът за горивата не е нещо страшно (видео)
©

В момента имаме разбиране и съгласие, че Законът за горивата не е нещо страшно и че няма опасност за коалицията.

Това заяви председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа след Коалиционния съвет, който се проведе днес, предаде репортер на Novini.bg.

„Изчистихме някои теми, свързани със Закона за горивата, които вчера станаха повод за недоразумения и разминавания във виждането“, обясни Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

По думите му текстът е описан и внесен от 32-ма души, а не от един-единствен. Законът е подкрепен както от членове на групата на Обединени патриоти, така и от депутати от ГЕРБ и БСП.

„Тоест става дума за един закон, който е обсъждан, коментиран и не представлява някаква опасност за обществото“, посочи политикът.

Междувременно днес се проведе и експертна среща между вицепремиера Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и депутатът Емил Димитров-Ревизоро.

„Оказа се, че в крачка са променени неща, които преди това са създавали напрежение“, смята още Сидеров.

Той обясни, че ще се правят събирания всеки вторник, за да не се стига до лоша комуникация.

Ревизоро от своя страна обяснил на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа някои от промените, като законът ще бъде направен така, че да бъдат защитени малките и дребни производители.

„Всички тези неразбирания се дължат на лоша комуникация“, обясни народният представител.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2377 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ивайло Петров

2018.07.11 | 18:37

5
Правителството е стабилно, работи успешно, най-българското правителство от десетилетия насам. Опозицията е слаба, безидейна, нефелна и затова е така истерична и комична. При тези обстоятелства се очертава след като изкара пълен мандат това правителство да получи още един мандат след 2021-ва. Народът така ще реши, свиквайте с това, сини и червени лузъри.

2018.07.10 | 18:42

4
Този път да го наибем

2018.07.10 | 18:18

3
Мaйнaта му на Сидеров!

2018.07.10 | 18:07

2
На този няма ли кой да го постриже нула номер, ще повърна като му гледам косата
Гражданина Х

2018.07.10 | 17:21

1
ХЕ-ХЕ-ХЕ ТИЯ СНОЩИ ПО НОВИНИТЕ СЕ ДЪРЛЯХА КАТО КРАСТАВИ ПСЕТА - СЕГА СА СЕ РАЗБРАЛИ! дА СЕ ЧЕТЕ : РАЗДЕЛИХМЕ КИНТИТЕ ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ ДА СА ДОВОЛНИ. А И ЩОМ ВОЛЕН-БОЛЕН Е ТАМ НЯМА НАЧИН ДА НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА КИНТИ. ТОЯ Е ТАКАВА ПРОДАЖНА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА....

Добави коментар

Водещи новини