Каракачанов: Дъблинското споразумение не е справедливо (видео)

  • 09 юли 2018 08:19

  • 2613
  • 3
Каракачанов: Дъблинското споразумение не е справедливо (видео)
©

Политиката на Меркел, която безотговорно  канеше мигринати, ще доведе до проблем - това го казах още преди 5 години, заяви министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по Нова тв.

Тези хора бяха поканени от Меркел  и други либерални европейски политици. България беше само транзитен коридор. Откъде накъде  малки държави като България ще бъдат потърпевши от тази политика, заяви Каракачанов.

Дъблинското споразумение не е справедливо, нито предишното, нито сегашното българско правителство са канили нелегалните имигранти в Европа, каза Каракачанов.

Австрия и Унгария отрекоха да са подсписвали спораузмение в Германия. Гърция беше една от най-потърпевшите държави от мигрантския поток. Те бяха десетки хиляди там, заяви Каракачанов.

Трябват ни повече средства за непосредствена  охрана на границата. Трябват ни и умни европейски политици, които не мислят единствено и само за собствения си интерес, заяви военният министър.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2613 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.07.09 | 11:21

3
КАТО НЕ Е СПРАВЕДЛИВО,ЗАЩО НЕ НАПУСНЕШ КОАЛИЦИЯТА В ЗНАК НА ПРОТЕСТ,ПАТРИОТАРСКА ОТРЕПКО?
Драган

2018.07.09 | 10:06

2
Меркел неможе да нарежда на другите какво да правят.Мекерето и Боко я гушка но той не е народа. Офицялно да го назначат в ЕС за прегръщач-целувач-облизвач и да си бие камшика от България.

2018.07.09 | 09:03

1
тоя що гледа като натровен - преял е с власт и пари

Добави коментар

Водещи новини