Елена Йончева притеснена: Ставаме зависими от Турция

  • 06 юли 2018 08:08

  • 974
  • 3
Елена Йончева притеснена: Ставаме зависими от Турция
© Кадър бТВ

Елена Йончева, депутат от БСП, коментира отново в сутрешния блок на бТВ защо левите са притеснени от рестарта на процедурата за концесията на Летище София.

Социалистите смятат, че концесията може да бъде взета от турски фирми. Причината е, че преди да бъде прекратена първата процедура за концесията на аеропорта е имало именно две турски фирми, една от които е строител на най- голямото летище в Европа, което е европейската част на Истанбул.

Йончева обясни защо обаче не е имало проблем около концесиите на Летище Варна и Летище Бургас. Тя заяви, че двата аеропорта са приличали на бараки, а немските концесионери са ги преобразили.

На въпрос наистина ли е проблем турска фирма сега да вземе Летище София, Елена Йончева заяви, че световната практика показва това, че силните подчиняват конкурентите си. "Ставаме зависими от Турция", притиснена е тя.

По темата с мигрантите депутатката от БСП заяви, че истината с бежанците ще излезе наяве. Тя смята, че с изграждането на оградата по границата ни с Турция, България е създала канали за трафик и попита дали някой е чул да е разбит голям канал за бежанци.

„Сека Меркел ни връчи сметката - 60 000 мигранти“, заяви Йончева.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
974 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.07.07 | 08:29

3
Щом тази е "притеснена" - значи всичко е наред. Комунистите се притесняват само от едно. Да не би Народа да забогатее и те вече да няма , кой да защитават - последствията от което е, че ще трябва да тръгнат на работа... Те богоизбраните много рядко пият вода изпотени.....
Ъъъ

2018.07.06 | 09:47

1
Докога този мелез ще се пъчи тук и там
Дуци

2018.07.06 | 11:11

2
ПРОСТАК НЕЩАСТЕН НЕ ПЛЯМПАЙ ГЛУПОСТИ , А ПИШИ ПО СЪЩЕСТВО

Добави коментар

Водещи новини