Ако искаш всичко да ти е наред, Цонко избери за кмет

  • 06 юни 2011 17:18

  • 2084
  • 0
Ако искаш всичко да ти е наред, Цонко избери за кмет
© Булфото

„Ако искаш всичко да ти е наред, Цонко избери за кмет” – това е девизът на предизборната кампания на кмета на Каварна Цонко Цонев, когото инициативен комитет подкрепя за нов кметски мандат на предстоящите избори.

Кметът посочи, че в инициативния комитет влизат няколко от водещите земеделци в Североизточна България, предаде Фокус. Това са Стоян Ковачев, един от най-големите земеделци, който обработва 70 000 дка земя, председателите на две кооперации в село Белгун и в село Видно, както и капитанът на „Калиакра” Иван Райчев, на волейболен клуб „Калиакра” Петър Узунов, както и представители на квартал „Хаджи Димитър”, съветник два мандата Любен Кючуков.

Още в комитета са още кметът на село Българево Георги Георгиев, директорът на СОУ „Стефан Караджа” Станка Петрова, председателят на ГЕРБ Росен Димов, който също е крупен земеделец, също и председателят на Комисията по спорт и образование Адриан Ялнъзов, съветник от ГЕРБ.

„Така, че това е една широка палитра от хора – земеделци, един учител, спортисти – все хора с различни професии, но с една идея – да подкрепят развитието на Каварна през следващите четири години. Много се радвам, че премиерът оценява това, което е направено в Каварна. Той каза, че категорично подкрепя кандидатурата ми, защото трябва да се подкрепят хора, които вършат работа”, каза Цонев.

„За съжаление няма други кандидатури за кметове и поради това съм обезпокоен. Призовавам всички, които имат желание, все пак да обявят кандидатури, за да има една конкуренция на идеи, платформи... Моят девиз в тази кампания ще бъде „Ако искаш всичко да ти е наред, Цонко избери за кмет”.

Това е моето лого. Тъй като всеки иска всичко да му е наред – затова Цонко трябва да е кмет. Логото на предишната ми кампания беше „Подкрепете изпълнените обещания”. Мисля, че този път логото е още по-сериозно, защото, когато хората гласуват, те искат всичко да им е наред”, коментира още кметът на община Каварна.

Последвайте канала на

2084 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини