Волен Сидеров: "Атака" многократно е предлагала мерки за ограничаване на миграцията, но БСП ги отхвърляше

  • 22 юни 2018 11:39

  • 2025
  • 2
Волен Сидеров:  "Атака" многократно е предлагала мерки за ограничаване на миграцията, но БСП ги отхвърляше
© Булфото

Г-жо Нинова, радвам се когато излязат да говорят мои последователи. Сега разбирам какво правите когато не сте в пленарната зала - слушате речите ми. Това показва, че усилията ми през годините дават резултати. Това каза лидерът на партия „Атака“ и съпредседател на Обединени патриоти Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа от парламентарната трибуна в декларация от името на парламентарната група.

Това означава, че школата, която се опитвам да прокарам от години. Ако малко повече неща бяхте прочели от мен, ще видите, че аз казвам причините за тази миграция. добави той.

„Партия Атака многократно е предлагала мерки за ограничаване на миграцията, но вие от БСП ги отхвърляхте. Спомням си как от трибуната казвахте, че ако връщаме мигранти на границата, това не било европейска практика. Бих ви повярвал, ако сте били последователни през годините, но не сте“, добави той.

„Ако малко повече бяхте прочели от моите изказвания, щяхте да знаете какви са причините за тази миграция. Защо не попитате вашите приятели от САЩ за нея? Идването на мигрантите не е природно явление, а е насочвано от САЩ, за да бъде Европа омаломощена. Сега виждаме един обрат“, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2025 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пурко

2018.06.22 | 15:59

2
Има известна доза истина за "омаломощаването" на Европа, но главното е обезлюдяването на Африка и слагане ръка на природните и ресурси....

2018.06.22 | 13:01

1
ВОЛЕН ДОЛЕН Е ПРОДАЖНА КУРВА.ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ГО РАЗБРАЛИ.

Добави коментар

Водещи новини