Сотир Цацаров: Затворническата система е на ръба (видео)

  • 22 юни 2018 11:43

  • 2979
  • 3
Сотир Цацаров: Затворническата система е на ръба (видео)
© Канал 3 (архив)

Държавата е длъжна да осигури ред в местата за лишаване от свобода. Мъжът е осъден за грабеж и изнасилване. Въпросът е как такъв човек работи на външен обект, без надзор. Това заяви главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в пред журналисти, предаде репортер на Novini.bg. 

 Току що разговарях с окръжния прокурор на Ловеч. До настоящия момент издирването на избягалото лице не е дало какъвто и да е резултат. Лош знак е, че пореден затворник избяга, ако няма ред ще избягат още", каза още той.

"Трябва да има ред, не реформа. Нека тези хора, които работят извън затворите да имат отличителни знаци в облеклото си. Затворниците трябва да работят, но не на този режим", допълни Цацаров .

"Условията в затворите приканват лишените от свобода да бягат. На затворниците не им се осигуряват предмети от жизнена необходимост. Част от затворниците имат повече от други, което създава затворническа аристокрация", коментира главният прокурор. 

"Има затвори, в които за 520 затворници отговарят 18 надзиратели в една нощна смяна. Системата е на ръба", разкри той.

"Оставката на Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 няма да промени нищо, не е прагматично. Тя ще е решение до следващото бягство на затворник", завърши Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2979 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Качествени

2018.06.22 | 15:58

3
ПРАВ Е ЦАЦАТА ЗА ТОЯ ИЗНАДИЛВАЧ И ДР. НО НО НЯКОЙ СЪДИЛИЩА В БГ СИ ПРАВЯТ ТОВА КОЕТО СИ ИЗКАТ. ОБВИНЕНИЯ ИЗМИШЛЙОТИНИ ПРИТУРКИ В ПИСМЕН ВИД ОТ ТЯХ ДЪЛГИ СПИСЪЦИ ПРАВЯТ. ФАКТ. ЦАЦАТА ИЗКАЛ ПРИСЪДИ ОПРАВДАТЕЛНИТЕ НЕ ГИ ОБИЧАЛ. ЩОТО ПОСЛЕ ОБЕЩИТЕНИЯ И Т. Н.
Базар

2018.06.22 | 15:48

2
НА ЦАЦАТА БИЛО МУ СЕ ИЗКАЛО ПОВЕЧЕ ОСЪДЕНИ. ЗАТВОРИТЕ В БГ СА ПЪЛНИ С ОСЪДЕНИ КОКОШКАРИ. ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С ПАРИ СА НА СВОБОДА. МАДЕ ИН БГ.
ганьо

2018.06.22 | 11:56

1
Какво общо има В Радев със затворите? Те не са ли към вашето минстерство?..

Добави коментар

Водещи новини