Драгомир Стойнев: Трябва да пазим спомена за миналото

  • 16 юни 2018 14:52

  • 2406
  • 6
Драгомир Стойнев: Трябва да пазим спомена за миналото
© БСП, пресцентър

Благодаря ви, че пазите в сърцата си делото на Георги Димитров, защото малко останаха българите, които могат да се сравнят с него.

Това каза зам.-председателят на ПГ на „БСП за БългарияДрагомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на на тържественото отбелязване на 136-та годишнина от рождението на Георги Димитров в родното му Ковачевци, съобщиха от пресцентъра на партията.

Народният представител добави, че  трябва да пазим спомена за миналото и личности като Димитров, защото има хора, които искат да ги заличат.

„Радвам се, че родното му място – Ковачевци всяка година организира тържества по случай рождението му, защото сте дали на света един достоен  българин, чието име е записано в световната история“, каза още Стойнев.

Депутатът заяви още, че  днес отдаваме почит не само на него, но и на всички, които са се борили за един по-справедлив и достоен живот през годините.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на прочете и поздравителен адрес от председателя на НС на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за към жителите и гостите на Ковачевци.

„Отбелязването на рождения ден на Георги Димитров е повод за размисъл. Повод да си припомним онези славни страници от 127-годишнината на Българската  социалистическа партия, а Георги Димитров е част от онази огромна, изконна съпротивителна сила на българския народ.  136-години след рождението на героя от Лайпциг,  на този голям български политик, парламентарист и световен деец на движението на работниците, българите са отново пред паметниците на Димитров в цялата страна, в знак на почит към делото му. Един от най-обругаваните политици за тези 28 години, един от политиците, чието дело се опитват да заличат. Но то е незаличимо“, пише Нинова в поздравлението си.

Гости на тържеството бяха и народните представители от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров и Любомир Бонев, председателят на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков, председателите на ОбС на БСП в Перник, Радомир и Брезник – Кирил Леонов, Георги Георгиев и Венета Петрова, ген. Ангел Марин – вицепрезидент на Република България 2002 – 2012 г., председателят на БАС Симеон Игнатов.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2406 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2018.06.17 | 10:17

6
За кое минало става въпрос? За нашето или за вашето комунистическото....?
морския

2018.06.16 | 19:03

5
Кикимето възхвалява Жоро ТАРАБАТА/още Мастиката/-курвар и алкохолик,ПРЕДАТЕЛ НА РОДИНАТА СИ!!!
Умник Гюро

2018.06.16 | 18:02

4
В днешната лъжлива масонска история не се споменават: арийският произход на българите; походите на Дионис до Индия и създаването на Веданта и Санскрит; великата култура на Траките-Българи - Микена, Миноя, Троя, Крит; създаването на днешна България от 3 Тракийски клона - мизи, гети, траки на юг от Дунава. Първата християнска църква в Европа - тракийската. Няма нищо и за геноцида над българския народ от болшевиките-масони, който продължава до днес.

2018.06.16 | 15:10

1
Българо съветската дружба е необходима като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Мисля че цитата е тичен. Не вчрвам на безкористие нито на съветите нито на днешна Русия.

2018.06.16 | 15:41

3
В допълнение, в безкористна помощ от всяка "велика" държава.
111111

2018.06.16 | 15:27

2
Няма що. Да тачим един от големите предатели на Бг.

Добави коментар

Водещи новини