Цветан Цветанов: Вотът на недоверие на БСП е обречен, те не са в състояние да подготвят мотиви за него

  • 14 юни 2018 17:50

  • 3127
  • 11
Цветан Цветанов: Вотът на недоверие на БСП е обречен, те не са в състояние да подготвят мотиви за него
©

Трагедията с пилотите няма отношение към сектор „Сигурност“, какъвто опит прави БСП да я употреби. Точно БСП не трябва да искат подобен вот на недоверие. Действително може да се допускат определени слабости, но се полагат усилия те да се отстранят. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

По думите му организацията, която е създадена и оперативната работа, която е била свършена по случая „Пелов“, не е малко по обем. „Може би трябваше да има малко повече прецизност“, добави той. Цветанов направи съпоставка при предишния случай с Пелов, когато е обрал златарското ателие през 2010 г. Тогава е бил заловен за около месец.

„БСП не са в състояние да подготвят аргументирани мотиви за вота. Този вот на недоверие е обречен“, категоричен бе председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Имаше период в МВР, когато престъпленията не бяха разкривани. Когато БСП управляваха имаше 17 отвличания“, припомни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. "Имаше период, в който системата за сигурност работеше много ефективно. Най-тежките осъдителни присъди в епохата на прехода бяха за "Килърите". Направихме съответните реформи, за да е системата ефективна. Системата бе съсипана от правителнството след нас на власт. Имаше умисъл за съсипването й, уволнени бяха кадърни хора, като у тях се натрупа обида. Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет бе прекрасен главен секретар, който не искаше да участва в погребението на системата при Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола", каза още той. "Беше закрит ГДБОП, оперативните дела срещу организираната престъпност, не видяха бял свят. Имаше умисъл за всичко това“, каза Цветанов. Той обвърза проблемите при разследванията с все още неизлекуваните поражения, нанесени от управленията на БСП.

„За изграждането на един служител изисква да минат между 5 и 7 година. Едва след това той може да бъде реален кадър и да изпълнява добре функцията си. Всички подготвени служители бяха изхвърлени от системата на МВР при управлението на БСП. Когато отстраниш един човек по такъв начин, той се чувства обиден на системата им не желае да се върне“, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Трябва да се направят тези промени, които да отговорят на очакванията на хората. Първата стъпка беше освобождаването на директора на областната структура на МВР. Системата трябва да бъде подкрепена от политиците, но и от обществото. Министър Радев се старае много и изисква много от професионалистите, за да можем да отговорим на нуждите на обществото“, каза още Цветанов.

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3127 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2018.06.15 | 07:38

11
ПРОКЛИНАМ НЕГО И ВСИЧКИ КОИТО УЧАСТВАТ ИЛИ ПОДКТЕПЯТ ШАЙКАТА ,ЧЕРАТА ЗЕМЯ ДА ГИ ВЗЕМЕ,ХУБАВО ДА НЕ ВИДЯТ.КАКВОТО СА ПРИЧИНИЛИ ДА ИМ СЕ ВЪРНЕ ПО 10.
ДО НАРОДА

2018.06.15 | 07:36

10
ПО ГРОЗЕН ОТ ТАЛАСЪМ,ПО ЛУКАВ ОТ ДЯВОЛА,ПО ЛОШ ОТ ДЕМОН.ТОЗИ Е ЕДИН ОТ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА ТАТКОВИНАТА.КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО МУ ВЪЗДАЙТЕ СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ.
Kенан Халилов

2018.06.15 | 00:11

9
С много скръб мога да споделя следното,от доста време следя новините и смятам че тези управници не работят за страната ,и за хората кадето живеят в нея,ще им задам един прост въпрос,кои сте вие и за кой работите?
Все едно някой ги е назначил да рушат това което е останало и да създават бъркотии,ще им дам на тези управници един безплатен съвет,ако не знаеш как просто копирай,както европа америка така и вие тях,ако не ви съдействат значи не са ес а са дошли да те работят както едно време са правили,няма един млад позитивно мислещ човек,поне в което аз видях последно време всеки казва как няма да стане,болници училища общински
сгради все няма нищо което да привлече младите хора да си останат в Родината,това е съобщение за всички политици не само упрвляващи и на власт,но и опозиция,ако не сте готови да дадете всичко дори и живота си за българския народ и техните интереси,напуснете и приемете че нямате смелост и не можете,цялото НС,парламент и прочие,това съобщение е неутрално,защото не съм нито от едната нито от другата партия ,много бих искал да гласувам но не виждам истинска визия енергия желние смелост ,политици които наистина работят серьозно за хората в странта,с уважение към всички сънародници и упрвавници!
Умник Гюро

2018.06.14 | 22:51

8
БКП/БСП на съд за подривна-терористична дейност срещу България. Урановите мини ви чакат, червеникави другарчета… Там си стройте комунизма и се облъчвайте на воля!

2018.06.14 | 22:48

7
Цецо , мазньо , безсрамен тъпигьос ! Ти отдавна трябше да си зад решетките ! Като обикаляш България и се срещаш с хората , казваш ли им как стана милионер за година и половина ? А как делото ти беше прекратено по не известни причини? Разказваш ли на хората , путьо мазен?
Тихо

2018.06.14 | 21:21

6
красив хубавец

2018.06.14 | 21:00

5
Вотът е обречен защото завирате подкупи в ръцете на турци и патриоти, както винаги. Но народният вот е ясен - долу седесарските мутри от властта.

2018.06.14 | 20:08

4
Този мошенник на много хубави работи учи малолетните

2018.06.14 | 19:47

3
МАЛОУМНИЯТ ФИЗКУЛТУРНИК ПАК СЕ ОСРА
Деница

2018.06.14 | 19:31

1
Да но пък са много талантливи да подливат вода на Правителството,толкова гадове са се събрали в тая партия,решена да пречи и изобщо нищо добро да не се случва на БГ,толкова завист и злоба то бива,бива ама чак толкова.....нямам думи.Дребни ,нещастни душици.
ПОЖАРНИКАРА БУДА-ЛА

2018.06.14 | 19:37

2
ДА ГЕРБАВА ДРУГАРКО, ПРАВА СИ ,,,,АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ....

Добави коментар

Водещи новини