Цветан Цветанов се срещна с белгйския посланик (снимка)

  • 14 юни 2018 16:19

  • 1794
  • 3
Цветан Цветанов се срещна с белгйския посланик (снимка)
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща днес с посланика на Белгия Н.Пр. Франсоа Бонтан. Двамата обсъдиха Българското председателство на Съвета на ЕС, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В рамките на срещата Франсоа Бонтан подчерта, че в качеството си на посланик е изключително удовлетворен от успеха на председателството, защото то е засилило присъствието на България на международната сцена.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа информира белгийския посланик за успеха на парламентарното измерение на европредседателството с приемането на Процедурните правила за парламентарен контрол върху работата на Европол от страна на националните парламенти и Европейския парламент. На срещата в София на 18 и 19 март, в резултат на съвместните усилия с председателя на Комисията ЛИБЕ Клод Мораес, бе постигнат пълен консенсус на фона на деветте национални парламенти с резерви от октомври 2017 г., обясни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който е и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

Цветанов запозна посланик Бонтан и с политическата ситуация в страната и основните акценти от парламентарния дневен ред. В тази връзка белгийският посланик спомена, че в момента подготвя визитата на делегация от белгийския парламент за участие в 59-тото Пленарно заседание на конференцията на комисиите по европейски въпроси на парламентите в ЕС (LIX Пленарен КОСАК). То ще се състои в София на 17-19 юни и ще бъде председателствано от председателя на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове Кристиан Вигенин.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа информира Франсоа Бонтан, че това е заключителното събитие от парламентарното измерение на Българското председателство, като само преди два дни на Председателски съвет в Народното събрание Кристиан Вигенин и зам.-председателят на ПГ на БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на са отправили покана към министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да участва във форума като ключов говорител на тема "Постиженията на Българското председателство на Съвета на ЕС". Премиерът прие поканата, като с неговото участие и с това на министър Павлова ще се покаже, че изпълнителната и законодателна власт на България работят съвместно и в синхрон с Европейския парламент, Европейската комисия и националните парламенти на страните-членки в ЕС, посочи Цветанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1794 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.06.15 | 07:21

3
ОТРЕПКО, НЕ МОГА ДА ТИ ГЛЕДАМ КРИВАТА ПОМАШКА ФИЗИОНОМИЯ

2018.06.15 | 07:16

2
МАЛОУМЕН ФИЗКУЛТУРНИК ГЪЗОЛИЗЕЦ

2018.06.15 | 07:16

1
МАЛОУМНИЯТ ФИЗКУЛТУРНИК НЕ СПРЯ ДА ЛИЖЕ ЗАДНИЦИТЕ НА ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ЧУЖДИ ПОСЛАННИЦИ.

Добави коментар

Водещи новини