Майките на деца с увреждания искат Бисер Петков обратно

  • 12 юни 2018 07:58

  • 3737
  • 4
Майките на деца с увреждания искат Бисер Петков обратно
© Нова телевизия

Шокирани сме от оставката на социалния министър. Тъкмо започна работа по въпроса, а два часа по-късно подаде оставка. Това заяви част от протестиращите майки на деца с увреждания Гергана Маврова в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Днес започва протест в Шумен в подкрепа на министър Петков. Ако не видим промени ще искаме оставка на цялото правителство", коментира още тя.

 "Изненадваща е оставката на социалния министър, особено когато проблемът започна да се решава", заяви Грета Аспарухова, жена с увреждания.

"Ще има протести в подкрепа на Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. . Министърът работи и ни показва реални резултати, нас само това ни интересува", завърши тя.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3737 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.06.12 | 09:55

4
интересно така ли се грижат за децата по цял ден в градинката на протест ....нямат ли нужди

2018.06.12 | 09:14

1
Накараха го да подаде оставката си ,защото почна да работи в полза на хората ,а не за мутрите ,бандитите и разбойниците на Бориесов.Има един горанов ,който разпределя порциите на Борисов ,а порция за армията , социалното министерство и здравеопазване няма .

2018.06.12 | 09:49

3
а защо протестират като работи
Карина

2018.06.12 | 09:37

2
80-85% от майките на деца с увреждания са предупредени, още в началото на рисковата им бременност, че вероятноста да родят деца с увреждане е огромна. Те сами са взели решение и са родили деца. Тези майки от месеци протестират и претендират за специално отношение, пари и оставка на правителството. Питам:
1. Защо за техните деца трябва да има специални грижи за сметка на други хора с увреждания вследствие на трудова злополука, болест или катастрофа, тъй като парите отделени в бюджета са фиксирани, и привилегиите за едни ще са за сметка на други?
2. 90% от децата с увреждания са от един "етнос" и са умишлено инвалидизирани с цел получаване на социални помощи и привилегии. Защо тези майки искат да се поощрява тази практика чрез още помощи и привилегии?
3. Защо след като от месеци майките на деца с увреждания протестират и искат оставка на правителството.....са изненадани от оставката на социалния министър?
4. Кой организира този добре структориран протест: балони, тениски, колички, скелети, плакати, присъствие във всички медии и т.н., защо и с каква цел?
5. Дали въпросните майки си дават сметка, че са маша в мръсни политически и икономически игри?????????

Добави коментар

Водещи новини