Рамадан Аталай: Премиерът Борисов го няма - дебатът за АЕЦ "Белене" е подвеждане на Народното събрание

  • 07 юни 2018 11:48

  • 2866
  • 4
Рамадан Аталай: Премиерът Борисов го няма - дебатът за АЕЦ "Белене" е подвеждане на Народното събрание
© parliament.bg

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г го няма - дебатът за АЕЦ "Белене" е подвеждане на Народното събрание. Това каза депутатът от ПГ на ДПС Рамадан Аталай в дебатите по проекторешенията за АЕЦ "Белене".

Поканихме премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с ясната цел не да дойде, за да го унижим, а да разясни какво се случи в Москва и какви договорености има, заяви той.

Няма политическа воля, решенията на БСП и ГЕРБ са противоположни. Смятах, че ГЕРБ вече са приключили списъка с неправилните решения. Явно, че списъкът още е дълъг. Ако искахме да водим сериозен дебат трябваше да представим необходимостта от нови мощности, при закриване на стари. Разговорът щеше да бъде сериозен, ако бяхте казали колко ще бъде растежът на икономиката, посочи Аталай.

Енергетиката иска здраво ръководство и управление, каза още депутатът от ДПС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2866 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иво

2018.06.07 | 13:50

2
Какво браво за тия бе? За толкова години във властта било то управление или опозиция какво постигнаха? НАЙ БЕДНА ДЪРЖАВА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! НАЙ ВИСОКА СМЪРТНОСТ В ЕВРОПА! МАРШ ОТ ТУК СГАН МРЪСНА!!!
ДО ТОЗИ ОТДОЛУ

2018.06.07 | 15:05

4
РОСКА ,МЕКА МАРИО ПАК ЛИ ТИ?ТИ ОТИВАЙ И РАБОТИ БЕЗДАРНИК СМЕШЕН.СТИГА СИ СЕ ПРАВИЛ НА ИНТЕЛЕГЕНТ.ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ЧАКАШ ДА ТИ КАЖАТ КАКВО ДА ПИШЕШ.

2018.06.07 | 14:03

3
Иво, на Вас май вкички са ви криви !

Не чакайте някой да Ви оправя, а се учете и работете !
Няма друг вариант !

Ако не знаете и не можете да работите добре, а в същото време искате много от живота, бъдете сигурен, че винаги ще сте недоволен и все другите ще са Ви виновни !
Томи

2018.06.07 | 12:18

1
Браво на ДПС,взеха най правилната позиция за разлика от другите мекотели!

Добави коментар

Водещи новини