Теменужка Петкова: Работим изключително добре с нашите руски партньори

  • 27 май 2018 11:20

  • 2648
  • 1
Теменужка Петкова: Работим изключително добре с нашите руски партньори
©

Путин очаква Борисов, защото в България изпълнителната власт взима важните решения. Работим изключително добре с нашите руски партньори.

Това заяви министърът на енергетиката г-жа Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по в предаването „Беновска пита” по Канал 3.

По думите  й за да се стигне до договор за заминаване в Москва, трябва да извърви определен път.

„Този път преминава през определени решения, така че да се надяваме, че ще дойде моментът, в който ще дойда с договора“, посочи тя.

Енергийният министър посочи, че няма нищо лошо в това, че президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на посети Руската Федерация.

„Разбира се, чух определено мнение, че с това посещение на практика е даден сериозен тласък за работа на правителството на България, съответно с нашите колеги от правителството на Руската Федерация. Тук може би е важно да отбележа това, че ние работим изключително целенасочено още в рамките и на предишния управленски мандат на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и в настоящия ни управленски мандат. Работим изключително активно, работим изключително добре с нашите руски партньори“, посочи Петкова.

Според нея тласък за отношения - особено в областта на енергетиката, е даден много отдавна.

„Ние водим много конструктивен диалог с нашите руски партньори“, посочи още министърът на енергетиката.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2648 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.27 | 11:36

1
абе лелче, нали беше подала оставка...

Добави коментар

Водещи новини