Цветанов посети адмиралския кораб на Министерството на вътрешните работи на Румъния (снимки)

  • 22 май 2018 15:00

  • 1353
  • 8
Цветанов посети адмиралския кораб на Министерството на вътрешните работи на Румъния (снимки)
© Фейсбук

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и членове на Комисията посетиха адмиралския кораб на Министерството на вътрешните работи на Румъния - tefan cel Mare, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Това се случи на пристанището в Констанца, което е второто по големина в Европа. Българските депутати са на работно посещение в северната ни съседка по покана на Комисията по отбрана, обществен ред и национална сигурност в Камарата на представителите в Румъния. Те бяха придружавани от председателя на румънската комисия Дорел Къпрар.

Домакините от Румъния разведоха гостите си от България из кораба и представиха обзор на мисиите, които са предприемали, включително и съвместните мисии с „Фронтекс“. Те споделиха информация за тактиките им при мисии за спасяване на мигранти по вода и за мерките за противодействие на нелегалната миграция.

В рамките на работната визита бе проведено и учение по доближаване и осъществяване на контрол на кораб с мигранти в румънски териториални води. След провеждането на учението Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа благодари на представителите на Гранична полиция и доброволците за демонстрацията по спасяване на мигранти. „Убеден съм, че вашите усилия, както и тези на българските ви колеги, скоро заслужено ще бъдат възнаградени с членство в Шенген“, категоричен бе Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1353 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини