Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред проведе съвместно заседание с колегите си в Румъния

  • 21 май 2018 13:35

  • 1309
  • 2
Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред проведе съвместно заседание с колегите си в Румъния
© Народно събрание

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и членове на комисията проведоха съвместно заседание с Комисията по отбрана, обществен ред и национална сигурност в Камарата на представителите в Румъния, съобщиха от пресцентъра на парламента.

То беше в сградата на румънския парламент в Букурещ, която българските депутати имаха възможността да разгледат по-рано днес. Работното посещение в северната ни съседка е по покана на румънската комисия и нейния председател Дорел Къпрар. На заседанието присъства и министърът по европейски въпроси на Румъния Виктор Негреску, който представи работата на своето ведомство.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа благодари на Дорел Къпрар за подкрепата за приемането с консенсус на Процедурните правила за функционирането на Съвместната група за парламентарен контрол на дейността на Европол, тъй като румънската делегация бе сред тези с първоначални резерви. По време на работната среща бе изразено общо мнение, че двете страни гарантират сигурността на 3 264 километра от най-уязвимата част на външните граници на Европейския съюз и осигуряват граничен контрол на високо ниво, с което значително допринасят за европейската сигурност.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1309 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини