Цветан Цветанов разговаря с баронеса Невил-Джонс от Камарата на лордовете на Великобритания

  • 19 май 2018 14:36

  • 2395
  • 7
Цветан Цветанов разговаря с баронеса Невил-Джонс от Камарата на лордовете на Великобритания
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работен разговор с баронеса Невил-Джонс - член на Камарата на лордовете и бивш министър по сигурността и борбата с тероризма на Великобритания (2010-2011 г.). Двамата се срещнаха в рамките на глобалния форум за сигурност „ГЛОБСЕК“ в Братислава, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и баронеса Невил-Джонс обсъдиха предстоящото участие на Цветанов на форум, посветен на сигурността на Западните Балкани, който ще се проведе в Камарата на лордовете в Лондон в края на юни. Двамата коментираха и доклада на Камарата за ролята на Великобритания в региона след излизането й от ЕС.

Баронеса Невил-Джонс подчерта важността, която Великобритания отдава на региона и потвърди, че е осъзната нуждата от ангажираност със страните на Балканите след Брекзит, особено по отношение на сътрудничеството в сектор „Сигурност“.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа акцентира върху необходимостта от запазване на високо ниво на сътрудничество между Великобритания и системите за обмен на информация на ЕС между правоохранителните служби. „Така няма да има загуба на оперативни способности, които биха могли да навредят на колективната сигурност на ЕС“, посочи председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2395 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
гост

2018.06.04 | 21:37

7
Мане, мани - пълна излагация!

Добави коментар

Водещи новини