Цветан Цветанов: Правителството спазва стриктно ангажимента си за строителството на пътя Видин-Ботев

  • 15 май 2018 19:17

  • 1512
  • 0
Цветан Цветанов: Правителството спазва стриктно ангажимента си за строителството на пътя Видин-Ботев
© Пресцентър ГЕРБ

Правителството много стриктно спазва ангажимента си за строителството за пътя Видин-Ботевград, който е залегнал в нашата програма. Поемам ангажимент да запозная министър Нанков с въпросите, които вие поставяте за пътната инфраструктура в областта и до месец той да посети област Видин, за да представи пред кметовете и обществеността какво ще направи правителството в тази секторна политика. С тези думи председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се обърна към кметове от област Видин по време на среща в сградата на Община Видин.

„Винаги съм бил съпричастен с проблемите на Северозападна България“, обясни Цветан Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Заместник-председателят на ГЕРБ коментира, че е много важно министрите да посещават общините, за да се запознават с техните проблеми от първа ръка. „Много по-различно е. Тук усещаш пулса на събитията“, посочи той. Председателят на ПГ на ГЕРБ съобщи, че е предложил на кметовете в писмена форма да запознаят ресорните министри със своите проблеми и заедно да потърсят начини за тяхното разрешаване. По думите му е много важно всички народни представители от Видин да обединят усилия и заедно да работят за доброто бъдеще на региона.

От своя страна кметовете подчертаха, че никога не е имало такава координация и взаимодействие между местната власт и правителство и това трябва да продължи, защото е в полза на всички граждани.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1512 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини