Цветан Цветанов присъства на празника на Търговище и на 241-ия традиционен пролетен панаир в града (

  • 14 май 2018 21:40

  • 2824
  • 2
Цветан Цветанов присъства на празника на Търговище и на 241-ия традиционен пролетен панаир в града (
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа присъства тази вечер на празника на Търговище и на 241-ия традиционен пролетен панаир в града.

В присъствието на кмета на Търговище Дарин Димитров Цветанов честити празника лично на жителите на града. Той изгледа вечерния концерт, в който участваха на Валя Балканска, Петър Янев, гайдарска група "Орфикус" и дует "Ритон".

Тази година панаирът ще се проведе от 14 до 20 май.

„Поздравявам ви, че вече толкова години пазите традициите. Да съм тук с вас на Деня на Търговище ме зареди с изключително позитивна енергия. Пожелавам ви много усмивки и приятни емоции по време на празника“, каза Цветанов.

Той сподели, че развитието на Търговище по време на управлението на Дарин Димитров е видно. „Добрата му работа се усеща от всички граждани. Спечелването на изборите в Търговище бе голям успех за нас и една година преди края на мандата си, може да се каже, че кметът Димитров напълно оправда гласуваното му доверие от хората“, категоричен бе Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2824 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини