Димитър Главчев: Ако в парламента има скърцане, е поради губенето на парламентарно време от страна н

  • 11 май 2018 18:39

  • 3279
  • 5
Димитър Главчев: Ако в парламента има скърцане, е поради губенето на парламентарно време от страна н
© БНТ

Показно е на какво събитие присъства Бойко Борисов, беше връчена награда на „Карл Велики“ на Макрон, събитието беше голямо. Политиката ни винаги е била такава, с бързи крачки към реформите. До толкова бързи, колкото ни позволяват обстоятелствата. Това заяви депутатът от ГЕРБ Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в в предаването „Още от деня“.

„Стремежът на управлението е влизането в еврозоната и Шенген и премахването на механизма за сътрудничество. Председателството е един шанс да се насочи фокусът към България в цяла Европа, и не само. Първо трябва да минем през механизма и да изчакаме там определено време, за да влезем в еврозоната. Но не ни казват същото за Шенген. Там сме изпълнили всички критерии, но политическото решение е друго“, каза още той.

„Съдебната реформа не е в цветя и рози, трябва да има бързи промени. Ако в парламента има скърцане, е поради губенето на парламентарно време от страна на БСП. Това хората го виждат на всяко заседание. Опозицията търси безсмислени проблеми и скандали, например исканата оставка на Емил Христов“, заяви депутатът от ГЕРБ.

„Няма спор, че има бедност и корупция, но има борба. В изпълнителната власт всичко е добре и функционира нормално“, допълни Главчев.

„При всеки законопроект има опасност за губене на пари, но трябва да се защитава интересът на гражданите“, коментира Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в по темата за Закона за хазарта.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3279 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини