Десислава Атанасова: БСП са креслива, но не и алтернативна опозиция

  • 09 май 2018 19:08

  • 2818
  • 10
Десислава Атанасова: БСП са креслива, но не и алтернативна опозиция
© БНТ

Опозицията не казва нищо ново. Това е нормалното им поведение, не случайно това не се отразява на рейтинга им. БСП са креслива, но не и алтернативна опозиция. Социолозите утвърждават ГЕРБ като управляващи. Нападките между управляващи и опозиция не печелят нищо. Това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в предаването "Още от деня"  по БНТ.

"Заявихме воля за борба с корупцията. Имаме конкретни мерки. Справедливостта е най-важната тема в обществото. Българите рядко виждат, че справедливостта тържествува. Днес вече са готови декларациите, които висши служители трябва да попълнят за притежание на имоти", каза тя по темата за корупцията.

"Адмирирам добрата работа между всички власти. Дори и при последният такъв случай при ареста на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева, Пламен Георгиев – председател на КПКОНПИ, поиска ясни законодателни мерки. Има комуникация", каза още Атанасова.

"Смятаме, че законът за вероизповеданието ще защити българските интереси. Промените касаят финансирането на училищата, финансирането на институциите и още много", заяви депутатката.

"Това, че имаше среща между Красимир Каракачанов и Корнелия Нинова не е драматично. Напротив, когато се касае за сигурността колкото по-сериозна подкрепа има в парламента, толкова по-значимо", завърши Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2818 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
шутка

2018.07.12 | 20:53

10
справедливостта я няма при депутатите, тази "справедливо" се разведе за да
няма нищо с мъжа си, "голямата й любов"от автобуса, стига сте будалкали на-
рода, той е умен и мъдър, стига сте крали и фиктивно развеждали, вашата
справедливост е "суджука", суджук-партия

Добави коментар

Водещи новини