Младежи ГЕРБ-София с инициатива по случай Деня на Европа (снимки)

  • 09 май 2018 10:48

  • 1586
  • 3
Младежи ГЕРБ-София с инициатива по случай Деня на Европа (снимки)
© Пресцентър ГЕРБ

Над 30 младежи от ГЕРБ-София проведоха инициатива в Народното събрание под наслов "България е Европа! Европа е България!". Тя бе организирана по случай 9 май – Деня на Европа.

Водени от председателя на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, младите хора лично честитиха празника на всички хора в парламента. Те раздадоха картички с цитати на Васил Левски и Робърт Шуман, както и значки със знамето на Европейския съюз.

Значка получи и председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, която лично и бе сложена от председателя на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев.

"България винаги ще бъде част от силна и обединена Европа. Всички български политици имат отговорността да работят за развитието на страната като надежден и доказал се член на ЕС. Радвам се, че младежите са тук днес, за да напомнят още веднъж къде виждат бъдещето на България", заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Председателят на Младежи ГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев сподели, че е горд от факта, че България по категоричен начин е доказала, че има почетно място в Европа. "Ще се радвам, ако по-рядко ни се налага да припомняме, че за страната ни не съществува алтернатива на европейския път", каза още той.

"Днес младежите от ГЕРБ-София искаме да припомним на всички народни представители, както и на всички български институции, че България е част от ЕС и в контекста на председателството трябва да сме пример за отстояването на европейските ценности", посочи на свой ред председателят на Младежи ГЕРБ-София Ивайло Петков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1586 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.05.09 | 13:18

3
Тези младежи май са умствено болни или са им платили!
ЦВЪКИ-КРИВАТА ГЛАВА

2018.05.09 | 12:38

2
ОСЪДЕН НА ДВЕ ИНСТАНЦИИ,НО НЕ Е ВКАРАН В ЗАТВОРА ЗАРАДИ КОРУМПИРАНИЯ СЪД. ТОВА Е ГРОБ.

2018.05.09 | 12:38

1
ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА! БЪЛГАРИЯ Е ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА!

Добави коментар

Водещи новини