Фандъкова: Черната предизборна кампания започна (видео)

  • 04 май 2018 08:04

  • 5597
  • 3
Фандъкова: Черната предизборна кампания започна (видео)
©

Разбира се, че не беше приятна гледката при ареста на Десислава Иванчева. Мен много ме тревожи ситуацията в район "Младост". Това е вторият по-големина район в София. Разговарях в понеделник с г-н Клисуров. Днес той все още е изпълняващ длъжността кмет, но от вторник излиза в отпуск. Постът ще бъде поет от другия зам.-кмет. Неприятното е, че г-жа Иванчева все още е действащ кмет. Тя не е отстранена.

Това каза в сутрешния блок на БТВ кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. "Районните кметове са с точно разпределени отговорности. Така отрежда законът. Аз не мога да махна г-н Клисуров от длъжност. Никога не съм бягала от отговорност. В район "Младост" действително има забавяне на административните дейности. Между мен и г-жа Иванчева никога не е имало напрежение. Имали сме нормални работни отношения. Аз винаги съм твърдяла, че проблемите трябва да се решават с работа, а не със заключване в чекмеджетата. Никога не съм получвала сигнали за искане на пари в район "Младост", но съм получавала много сигнали за забавени преписки. Нелепо е да се твърди, че арестът на г-жа Иванчева е заради факта, че не от ГЕРБ. Ние винаги сме показвали, че дори при най-малките съмнения може да поемем отговорност. Така стана и с предишния кмет на "Младост". Искам да кажа нещо много важно - 2 години не сме получили реално предложение за решаване на някой проблем в район "Младост" от екипа на г-жа Иванчева. Явно черната предизборна кампания започна. Чета, че името ми е споменато в разговори на г-жа Иванчева и има СРС за това. Отправих официално запитване до прокуратурата и оттам ме увериха, че такъв запис и такъв разговор нямаЧета, че съм болна и ще подавам оставка. Напълно здрава съм благодарение на Господ и лекарите. С тази черна пиар кампания може да се изкара няколко месеца обаче, защото хората искат релани действия и работа, а ние точно това правим", разкри Фандъкова.

Тя обясни и какви ремонти чакат столичани през лятото. Тя помоли гражданите за търпение и разбиране. "Вчера представихме подробно проекта за цялостната реконструкция на улица "Граф Игнатиев". Състоянието на цялата улица е ужасно в момента. Ремонтът стартира на 7 май. Санкциите за некачествено изпълнение на проекта ще бъдат огромни. Движението и това лято ще бъде трудно. Моля всички за търпение, защото ще е за добро. Средствата за ремонти на големите централни улици са толкова, колкото и за вътрешнокварталните", обяви кметът на София.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5597 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
bivsh atakist

2018.05.04 | 16:24

3
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВВА.БОКОЛАНДИЯ
курчо

2018.05.04 | 10:32

2
Да те в тъпата овца.По добре не се показвай.
ьь

2018.05.04 | 10:32

1
де те в тъпия урчо

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини