Читалището в девинското село Гьоврен с благодарствено писмо до Цветан Цветанов

  • 03 май 2018 09:17

  • 2267
  • 2
Читалището в девинското село Гьоврен с благодарствено писмо до Цветан Цветанов
© ГЕРБ

Благодарствено писмо до председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа изпратиха от Народно читалище „Светлина-1948“ – с. Гьоврен, област Смолян.

Причината е полученото дарение в размер на 1000 лв. за реализиране на инициативи по случай 70-годишния юбилей на местното читалище. Средствата са осигурени от парламентарната група на ГЕРБ.

„Благодарение на Вас читалището ще осъществи успешно своята дейност и институция със 70-годишна история ще продължи да пази българската култура и традиции. Вашата подкрепа доказва, че с общи усилия можем да осъществим много благородни каузи. Благодарим Ви за бързата реакция и оказано съдействие. Вярваме, че и за в бъдеще ще запазим отличните си отношения и ще разчитаме на Вашата помощ в името на НЧ „Светлина-1948“ и жителите на с. Гьоврен“, се казва в благодарствения адрес, подписан от секретаря на читалището Рамадан Шанов.

През месец април Цветан Цветанов посети девинското село Гьоврен и обеща подкрепа на читалищните дейци за реализиране на дейности, които възпитават в патриотизъм, припомнят от пресцентъра на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2267 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПОЖАРНИКАРА БУДА-ЛА

2018.05.03 | 22:12

1
ЕДИН ГЬОТВЕРЕН (МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв) ДАЛ ПАРИ НА АМУДЖИТЕ ОТ с.ГЬОВРЕННН

Добави коментар

Водещи новини