Корнелия Нинова: Хората с увреждания не искат подаяния

  • 26 април 2018 13:00

  • 1430
  • 4
Корнелия Нинова: Хората с увреждания не искат подаяния
© БСП, пресцентър

Хората с увреждания не искат подаяния, а възможност да дадат своя принос към развитието на обществото.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след откриването на Специализиран кариерен форум “Равенство значи повече” среща отговорния бизнес и хората с увреждания.

В него се включиха над 20 български и международни организации, представляващи бизнеса в България, съобщиха от пресцентъра на партията.

Нинова поздрави президента Румен Радев, столичният кмет Йорданка Фандъкова и Министерство на труда и социалната политика за инициативата.

"Това е пътят заедно да намерим верните решения. Хората с увреждания не искат съжаление и подаяния. Те искат да бъдат пълноценни граждани, да работят, да пътуват, да дават своя принос за развитието на обществото. Ние сме готови да им осигурим тези възможности.

Едно общество се оценява и по отношението към слабите и беззащитните. Да покажем, че сме зряло общество", посочи още Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1430 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
АНТИГЕЙБЕРАС

2018.04.27 | 07:48

4
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ
Лбе

2018.04.27 | 07:46

3
Ами така е, като не си на власт обикаляш всички!

2018.04.26 | 22:11

2
Те хората са в това положение от 2 месеца ... безсрамница !!!
Иванов

2018.04.26 | 22:11

1
Много долно г-жо Нинова. Не е лошо да обясните на същите тези хора, какво направи БСП когато бяхте на власт, за същите тези хора!!! Ще ви бъде лесно, просто им кажете - Нищо.

Добави коментар

Водещи новини