Мишел Барние пристига на посещение в София

  • 25 април 2018 15:07

  • 875
  • 0
Мишел Барние пристига на посещение в София
© gettyimages (архив)

На 26 април (четвъртък) главният преговарящ от името на ЕС за Брекзит Мишел Барние ще бъде на работно посещение в България, съобщиха от пресцентъра на Представителството на ЕК в България.

Той ще проведе срещи с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, с министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и с представители на две парламентарни комисии в Народното събрание.

Мишел Барние ще участва също в конференция на тема "Подгответе се за Брекзит – последствия за европейския бизнес" и във форум на високо равнище Eurofi Financial Forum - форум на лидерите в областта на финансовия сектор от ЕС и международни организации.

В програмата му е предвидено и посещение на софийското метро заедно с кмета на столицата Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
875 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини