Валери Симеонов ще ръководи заседание на Координационния съвет по концесиите

  • 25 април 2018 14:56

  • 982
  • 2
Валери Симеонов ще ръководи заседание на Координационния съвет по концесиите
© Булфото (архив)

Първото заседание на Координационния съвет по концесиите ще се проведе утре, 26 април, под ръководството на заместник-министър председателя по икономическата и демографската политика Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, съобщиха от правителствената пресслужба.

Координационният съвет по концесиите е създаден с новия Закон за концесиите, който е в сила от началото на тази година. Членове на съвета са заместник-министри, изпълнителният директор на АПСК, председателят на Сметната палата, директорът на АДФИ, директорът на специализираната дирекция в АМС и изпълнителният директор на Националното сдружение на общините. Поименният състав на

Координационния съвет по концесиите е определен със заповед на министър-председателя от 12 април 2018 г. Предвижда се на първото си заседание Координационният съвет по концесиите да приеме правилник за организацията и дейността си и да създаде организация за разработване на Национална стратегия за развитие на концесиите и на План за действие за държавните концесии.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
982 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гост

2018.04.25 | 17:40

1
Какво падение - прабългарин ли е, каква е тази физиономия?!!!

2018.04.25 | 18:22

2
ПО СКОРО СОПОЛИВ ЦИГАНИН.

Добави коментар

Водещи новини