Цвета Караянчева разговаря с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни

  • 23 април 2018 20:00

  • 1333
  • 2
Цвета Караянчева разговаря с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на разговаря с председателя на Европейския парламент Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент в рамките на Конференцията на председателите на парламентите на страните-членки на ЕС, която се провежда в Талин, Естония.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на благодари за помощта, която ЕП оказва за успешното протичане на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Антонио ТаяниАнтонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 г. председател на Европейския парламент поздрави страната ни за отличното придвижване на голям брой от досиетата на ЕС. Той изрази надежда, че по време на Българското председателство ще бъдат реализирани редица положителни действия, свързани с гарантирането на сигурността и просперитета на европейските граждани.

Последвайте канала на

Novini.bg
1333 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.04.24 | 09:51

2
аз пък разговарях със съседа ми Пламен, разхождаше си кучето таз вечер с нови маратонки, купила ги щерка му в Германия, те така...
мий си Десо дуловска сливата воняща

2018.04.24 | 09:51

1
Цвета Караянчева,тъпа,грозна,злобна миризлива

Добави коментар

Водещи новини