Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между Сърбия, България, Гърция и Рум

  • 23 април 2018 17:09

  • 1387
  • 1
Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между Сърбия, България, Гърция и Рум
© Булфото (архив)

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между Сърбия, България, Гърция и Румъния.

Четиристранната среща на балканските лидери ще се проведе на 24 април в Букурещ, съобщава пресцентърът на кабинета. Премиерът на Румъния Виорика Дънчила ще бъде домакин на премиерите на Гърция и на България Алексис ЦипрасАлексис ЦипрасАлексис Ципрас – гръцки политик и премиер на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на президента на Сърбия Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград..

Държавните и правителствени ръководители на четирите страни ще обсъдят развитието на общите инфраструктурни проекти в контекста на свързаността на Балканите, сигурността и стабилността в региона и подкрепата за евроинтеграцията на държавите от Западните Балкани, пише в съобщението.

Филип Епитропов
1387 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
васил

2018.04.23 | 17:23

1
Искаме Балкански съюз , закрепен с взаимно-изгодни икономически проекти .

Добави коментар

Водещи новини