Ангел Марин: Скандалът с помилванията е отмъщение

  • 05 февруари 2012 18:44

  • 4351
  • 14
Ангел Марин: Скандалът с помилванията е отмъщение
© булфото

Скандалът с помилванията е отмъщение на тази власт, каза бившият вицепрезидент Ангел Марин пред Би Ти Ви.

Според заместника на бившия държавен глава. Скандалът е предизвикан от неговите думи към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че ръководителят на кабинета е бедствие за България. Това също е част от политиката на управляващите, които искат да отрекат всичко, направено от предходните управляващи и искат да прикрият гафовете в битката с престъпността, каза бившият вицепрезидент. На думите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че е помилвал престъпници, Марин отговори, че в в затвора има само престъпници. Помилването е акт на справедливост, жалко че министър Цветанов не го разбира и милост. Помилванията са по-малко от отказите, допълни гостът в студиото. Всички помилвания са по инициатива на министерството на правосъдието и затворът решава дали да се даде ход на молбата за помилване. Указът на вицето минава по обратния ред, разясни Марин.
Цветелин Кънчев излезе по решение на съда, обяви Марин, като заяви, че процедурата не минава през Дондуков 2.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4351 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
владо

2012.03.07 | 18:18

14
Генералчето показа отново ,че на комунист вяра да му нямаш! И отново елементарно тъпо се опитва да се оправдае с правителството - типично за жалкия комунистически мозък!Навсякъде другаде тоя изрод щеше да се скрие в дън земя от срам , но не и КОМУНИСТА - там наглостта и чувството за недосегаемост е вкоренена от 70 год.!Сетно потвърждение на отдавна ясното - ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!

2012.03.07 | 18:17

13
В живота обисновенно и неслучайно всичко се връща - генералче каквото посееш - това ще пожънеш!Помилване на убиец с доживотна не е хуманност Марин - това е престъпление! Омерзен съм как е възможно толкова да се притъпи чувството за справедливост в този човек! Жалкото е ,че подобни човекоподобнисъщества като бившите президент и вице все още присъстват в политиката , а даже Гоце иска още да управлява - подобна наглост може да съществува само в самозабравила се ,вманиачена на всяка цена да властва глава!
червени мафиоти

2012.03.07 | 18:17

12
Надали на някой вече не му е ясно кой създаде мафията в България и кой не ги вкарва в затвора , и кой ги пуска после от там - отвратителните червени маймуни! И все още се намират изроди , които да не са възмутени от скандалните разкритияи да щтракат минусчета - още едно доказателство ,че най-добрия комунист е мърт..я комунист
марио

2012.03.07 | 18:17

11
Р.ОВЧ,Р ,ПЕТКОВ,МАРИН ,МАСЛАРОВА КАКВО ,ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ,ИМА ЛИ СМИСЪЛ,ДОКАТО ТЕЗИ БОКЛУЦИ СА НА СВОБОДА НЯМА КАКВО ДА КОМЕНТИРАМЕ.
Споко :)

2012.03.07 | 18:16

10
Споко бе хора - всичко се връща :) Убеден съм, че ако не той - децата му ще пострадат от помилван престъпник, и така ще го заболи още повече... Господ си знае работата.
НЕ ЧОВЕК...

2012.03.07 | 18:16

9
- НЕ ЧОВЕК ,А ЖЕЛЯЗО.ПРОСЪСКАЛ АГЕНТЪТ ФАШИСТ. ТИХО МЪРТВИЯ КАЗАЛ - НЕ КОМУНИСТ! И КАКТО Е КАЗАЛ НЯКОГА НЯКОЙ - НАЙ ДОБРИЯТ КОМУНИТ Е МЪРТВИЯ КОМУНИСТ
джъдж

2012.02.07 | 10:11

8
Ген. МАРИН - в цял цивилизован свят ,от право на помилване се ползват ,хора извършили престъпления по непредпазливост /това са автомобилни катастрофи ,виновно причинени трудови злополуки и пр./ ,моля публикувайте списъка, с помилваните от Вас престъпници - нека се убедим с очите си ,колко престъпници по горния параграф са освободени и - колко са убийците ,колко са наркоразпространителите ,колко са ДДС перачите и така нататък. Ако не сторите това - то считайте , че всички Ваши изяви по медиите /до сега и за в бъдеще/ са напълно безпредметни , а с неочаквано дошлото Ви дар слово - просто се опитвате да замажете най-гнусната далавера ,извършена на гърба на Българския народ ,за последните двадесет и две години.
Марчо

2012.02.06 | 13:04

7
Не го корете "човека" - за едните хилядарки го е правил, не ви ли е ясно , и май не са били всичките за него ами е делил с някой,сетете се сами с кого.
загрижен

2012.02.06 | 13:04

6
Ей хора верно е - тоя даде за последните две седмици повече интервюта от колкото за последните 10 години.
mihail

2012.02.06 | 13:04

5
МАРИН ,ДАНО ПОСТРАДАШ ОТ НЯКОЙ ИЗНАСИЛВАЧ КОЙТО ,СИ ПОМИЛВАЛ ДА ТИ РАЗПОРИ ДЪРТИЯ МИРИЗЛИВ ГЪЗ.МРЪСНИК С МРЪСНИКА ТИ ДОЛЕН

Добави коментар

Водещи новини