Нено Димов ще отговаря на парламентарен въпрос, свързан с наводнените къщи в Хайредин

  • 05 април 2018 07:36

  • 869
  • 0
Нено Димов ще отговаря на парламентарен въпрос, свързан с наводнените къщи в Хайредин
© Булфото (архив)

Министърът на околната среда Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе ще отговаря на парламентарен въпрос, свързан с проблеми с наводняване на къщи и обществени сгради в Хайредин, област Враца. Това предвижда програмата за работата на Народното събрание.

Участие в парламентарния контрол ще вземе и министърът на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през.

Той ще отговаря на въпроси, свързани със заплащането на извинителните бележки от общопрактикуващите лекари за деца, диспечерските звена в центровете за спешна помощ и установената повишена концентрация на уран в показателите на питейната вода в с. Казанка, общ. Стара Загора.

В рамките на заседанието ще се проведат разисквания относно политика на Министерство на енергетиката в областта на топлоснабдяването, в които ще се включи и енергийният министър Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по

Последвайте канала на

Радина Лазарова
869 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини