Дончева: Дилетанти и неграмотници са на ключови места в МВР

  • 03 февруари 2012 15:40

  • 7717
  • 23
Дончева: Дилетанти и неграмотници са на ключови места в МВР
©

Основният проблем на МВР започва от върха и той е в много некомпетентното политическо ръководство, обаче надъхано, което е професионално безсилно, но като всички комплексари, избиващо комплекса с дресировка на състава и с манифестиране на самочувствие пред обществото.

Това заяви пред БНР лидерът на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

По думите й, ключови звена във вътрешното министерство се ръководят от много слабо професионално подготвени хора, които вършат непрекъснато гафове. "А последните битки със семейството за пет кутии с цигари без бандерол са само един много частен случай, но такива случаи има десетки. Омразата към закона от сегашното ръководство на МВР е пословична и когато има дилетанти и неграмотници на ключови места, но те са много старателни, стигаме до известия виц на Айнщайн, който казал, че не обича глупав и работлив асистент. В това е основният проблем на сегашното ръководство", категорична бе Дончева.

Според нея, истината за случая в Перник няма да стане ясна никога, въпреки създадената анкетна комисия. "ГЕРБ, като новаци депутати, не знаят, че тези парламентарни комисии не се създават, за да се спечели гласуването, а се създават, за да бъде убедено обществото, че парламентът осъществява един реален парламентарен контрол. По начинът, по който се създава комисията за обществото е ясно, че ще става въпрос за замазване и каквото и да е заключението, то просто ще бъде прието без да убеждава никого в констатациите си", посочи Дончева.

Тя коментира и мегаделото "Октопод" като заяви, че никога не е била фен на бившия главен прокурор Никола Филчев, но според нея не може да се прави цирк или театър от едно такова дело. "Ако поръчката по това дело е била да се доказва как Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна бил трансмисия между Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и организираната престъпност и за тази цел ще се използва прокуратурата и това ще го поръчва министърът на вътрешните работи- много жалко за тази държава. Правосъдието трябва да бъде изцяло подчинено на факти и закони и ако има нещо, което да искат до Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна трябва да кажат кои са рекетираните лица, как е извършено това, да се разпитат пострадалите и точка по въпроса, защото оставам с впечатление, че начинът, по който се разглежда процесът, е една чиста политическа поръчка. Няма такива съдебни процеси в правови държави", каза още Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7717 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
anapana

2014.10.20 | 11:22

23
Татяна дончев-и тя се наредила да дава акъл!Защо тези хора не се скрият някъде-не ги е срам!
джъдж

2012.02.06 | 21:42

19
БСП мъдреците ,поизтупаха нафталина от г-жа Дончева и я пратиха на бойното поле. Зер - избори се задават. Ама ,защо ли ми се струва ,че и този напън ще е всуе ?
долу бойко

2014.10.20 | 11:22

22
Хора тоя боклук, ДЖЪДЖ е платен драскач на ТИКВАТА!!!Всяка една политическа новина и хоп- копелето е един от първите които почват да плюват опозицията,размиват новината и бръщолевят глупости с целта да не се замислите върху поразиите които това правителство твори ден след ден,да не се замислите върху това че сте безработни,нямате какво да ядете а "НАШИЯТ ПРЕМИЕР" ни обижда всеки ден от малкия екран!!!Да не мислите за за тъмното и престъпно минало на същия този премиер който говори за "ОКТОПОДА" Алексей Петров забрави че са бивши съдружници,че след опита за атентат пръв му отиде на свиждане в болницата.... и още и още!!! Само и единствено от нас зависи до кога ще търпим престъпници да ни управляват!!! НЕКА ГИ ИЗМЕТЕМ!!! П.П.И ДЖЪДЖ, не те ли е срам сам да си харесваш коментарите?!?!-видях че си призна пред колежката Даниела?
Iron Fist

2012.02.06 | 21:41

15
Ей, улична пИкоч, платен ГЕРБ-драскач - нима всичко, което "нафталинената" казва не е така бе, смрад? Подлога платена!
дияна илиева

2012.02.06 | 21:41

14
На лъжата мандатът е КЪС Благодаря ви, г-н Борисов. Не знам какво щях да правя без вашата магистрала. Може би фактът, че нямам кола, защото храната е поскъпнала 2 пъти, а заплатата ми си седи същата, даже по-ниска "заради кризата", ме възпрепятства от употребата на вашата невероятна 10-километрова придобивка, струваща милиони на данъкоплатеца. Благодаря Ви, г-н Борисов и за метрото. Което мога да сравня с подарък "Лего" за рождения ден на ситито София. Нормалните държави имат метро отпреди 120 години горе-долу.Благодаря Ви, г-н Борисов и за спортната зала. Жалко, че не се интересувам от волейбол и лека атлетика, а тя, доколкото разбрах, и за това не става.Все пак бих отишъла да направя една обиколка, но имам ужасна кашлица и ме е страх да отида на лекар - благодарение на Вашата реформа в здравеопазването.Благодаря Ви за всичките ... 3 неща, които направихте за нашата държава, откакто сте на власт. Мисля, че това е напълно достатъчно, можете да се оттеглите спокойно.Благодаря Ви, г-н Борисов мисля, че в света няма друго правителство което за половината от мандата си, може да се похвали с една част от магистрала, една спортна зала и една метроотсечка. Благодаря Ви! Не знам какво щяхме да правим без Вас. Предлагам изобщо да премахнем изборите и само Вие да ни управлявате.В държавата на тарикатите сме направо супер. Благодаря Ви! Ще Ви благодаря и като отида зад граница - заради факта, че сте ме докарали до състояние, в което да си кажа СТИГА и да спра да пълня резервоарите на колите ви с данъците си.Благодаря Ви за всичките СЛЕДСТВЕНИ ДЕЙСТВИЯ г-н Цветанов,с който не доказахте нищо,но все пак издадохте присъда(дори не окончателна,но все пак 20 год.,заради неудобни за вас хора).Благодаря и сбогом, г-н Борисов...
дон пепе

2014.10.20 | 11:21

21
С такъв тиквеник за премиер какви да са професори ли какъвто премиера такива ихората му
Pero

2014.10.20 | 11:21

20
роднина милиционер,роднина милиционер роднина милиционер
Звучи като ласкателство

2012.02.06 | 21:42

18
От устата на дива и неграмотна, откачила от бяс

2012.02.06 | 21:42

17
МНОГО ПРАВИЛНО РАЗСЪЖДАВА Г-ЖА ДОНЧЕВА. ФИЗКУЛТУРНИЦИ И ПОЖАРНИКАРИ СА НА КЛЮЧОВИ ПОСТОВЕ В МВР И ЗАТОВА НИЩО НЕ ВЪРВИ ! ВРЕМЕ Е ЦЕЦКО И КОМПАНИЯТА МУ ОТ ГЛУПАЦИ ДА СИ ХОДЯТ НА СЕЛО !!!

2012.02.05 | 20:08

13
Това как да го разбираме - каниш ги на гости ,при тебе на село. кажи барем ,кое ти е селото.
agabaga

2012.02.06 | 21:41

16
r МНОГО ПРАВИЛНО РАЗСЪЖДАВА Г-ЖА ДОНЧЕВА. ФИЗКУЛТУРНИЦИ И ПОЖАРНИКАРИ СА НА КЛЮЧОВИ ПОСТОВЕ В МВР И ЗАТОВА НИЩО НЕ ВЪРВИ ! ВРЕМЕ Е ЦЕЦКО И КОМПАНИЯТА МУ ОТ ГЛУПАЦИ ДА СИ ХОДЯТ НА СЕЛО !!! r
щоэж

2012.02.05 | 20:08

12
човек прокарал през парламента поправката "Ванко-1" говори за некомпетентно политическо ръководство.Даже и наглоста трябва да има граници.

2012.02.05 | 20:08

11
Другарко Дончева,недей така баба,недей,и ти от село дойде иска да станеш кмет на София,после бега от политиката/или те изгониха?!?,сега пак искаш на власт,пий си хапчето и живей спокойно,само не се показвай и неговори,стой си там ,тамън те позабравихме.Моля те не се показвай пак,нали баба!!!

2012.02.05 | 20:08

10
Да махнем от ключавите места неграмотниците които не слушат и на техните места да се върнат старите опитни кадри верни на БСП. И докато тия опитни хора властваха в МВР нямаше престъпност ли. Румен Петков със какъв опит дойде за министър. освен някой и друг шеф нищо в полицията\милиция не се е променило . Просто сегашните неграмотници малко ви притесниха и са ви неудобни.
и да, и не..

2012.02.04 | 20:33

9
И си прав, и не си - вярно е, че милицията винаги обслужва властта, в случая с Румен Петков-Амфетаминовия Цар, Шефа на всички наркоканали - кой, ако не той захранваше партийната каса...и още мноого други подобни шитове, но пък от друга страна, никога досега не е имало подобна "куха" полицейщина, некомпетентност, бруталност, наглост и погазване на законите, правилата и човешките права! И какво? - само фишеци и нищо налице! А бяха приказки, обещания..приказки под шипковия храст. Затова, който има акъл - Терминал 2 - тук е обречена кауза!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини