Цвета Караянчева разговаря с представители на дамски организации във Варна (снимки)

  • 20 март 2018 21:24

  • 1974
  • 2
Цвета Караянчева разговаря с представители на дамски организации във Варна (снимки)
© Народно събрание

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на разговаря с представители на дамски организации във Варна, съобщиха от пресцентъра на парламента.

На срещата от неправителствените организации са представили своята съвместна работа в полза на нуждаещи се техни съграждани и са поставили въпроси, свързани със законопроектите за доброволчеството, за възрастните хора, както и за евентуални промени в Закона за закрила на детето.

Благодаря ви за това, което правите, се е обърнала Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на към представителите на дамските организации. Хубаво е, че сте обединени, че сте заедно и е достойно за възхищение това, което успявате да направите в полза на обществото чрез подкрепа за най-уязвимите наши съграждани, е подчертала тя.

Председателят на Народното събрание се е ангажирала да отнесе въпросите на неправителствения сектор към народните представители от ресорните парламентарни комисии.

В срещата са участвали представители на Асоциация "Да съхраним жената", Зонта клуб, Inner Wheel Club Varna.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1974 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
мийте на Деса дуловска сливата воняща

2018.03.21 | 08:52

2
тъпа проста злобна Цвета на Бойко дамата

2018.03.21 | 08:51

1
ШАЙКАДЖИЙКИТЕ !!!!!!!ХА ХА ХА !!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини