Нора Стоичкова: Всеки следващ скандал може да обърне политиката

  • 20 март 2018 09:45

  • 3842
  • 3
Нора Стоичкова: Всеки следващ скандал може да обърне политиката
© Bulgaria on air

Рейтингът на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за не се увеличи, въпреки че беше на правилната страна по темата за Истанбулската конвенция. Има лек отлив от ГЕРБ, но с малко над 1 процент. Министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е с висок рейтинг, аз също съм "за" казармата. Това заяви журналистът Нора Стоичкова в сутрешния блок на Bulgaria on air.

"Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа има очаквано нисък рейтинг, тъй като взима странни позиции по различните обществени теми. Например при изслушването на Гинка Върбакова за ЧЕЗ, той реши да напада БСП, без основание", коментира още тя. 

"Кардинална промяна не чувам дори и от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Докато това положение не се промени, всяка политическа партия, нова или не, ще има своите положителни и отрицателни качества. Всеки един следващ скандал може да обърне политиката", допълни Стоичкова.

"Не трябва да подценяваме и сделката с ЧЕЗ, която ще донесе печалби на определена група хора. ДПС е вечният балансьор в Парламента. Хората не виждат какво правят ДПС реално", каза още Нора Стоичкова по темата за ЧЕЗ и ролята на ДПС в политиката. 

"Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е в най-добра позиция в момента, той има най-малко неодобрение. Нека не забравяме, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се появи 3 месеца преди изборите и всички го подценяваха, но в момента е в политиката", това заяви журналистът Кристина Кръстева.

"Нишата за поява на нова партия е голяма, но според мен Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в няма да направи партия. В момента нищо не застрашава традиционните партии. Не изключвам вероятност за предсрочни избори. Не мисля, че трябва голям скандал, за да може Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да си подаде оставката. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е готов да поема още удари, просто защото никой друг не иска", завърши Кръстева. 

(Снимка: Bulgaria on air)

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3842 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.03.22 | 16:07

3
КУУУУУУУР ЗА БЕСЕПЕТО
ДА ИЗИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти -рубладжий

2018.03.20 | 16:23

2
ОЩЕ ЕДНА КУРВА ПРОДАЖНА ИБЕ СЕ ЗА рубли
СЛАВА НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ се се се ре

2018.03.20 | 16:22

1
МРЪСНА ПРОДАЖНА ПАЧАВРА ИБЕ СЕ ЗА рубли

Добави коментар

Водещи новини