Божидар Димитров: Дали Нинова няма таен сговор с Борисов да съсипе БСП

  • 11 март 2018 20:11

  • 10060
  • 6
Божидар Димитров: Дали Нинова няма таен сговор с Борисов да съсипе БСП
© Булфото (Архив)

Хора на висока и средна позиция в БСП сериозно се замислят дари Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за не е в таен сговор с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да работи да разсипе БСП.

Това разкри в "Беновска пита" по Канал 3 историкът проф. Божидар Димитров.

"Аз бях член на Висшия съвет на БСП, когато там се появи Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. "Но тя не е член на БСП, как ще е във Висшия съвет", питаше тогава Антон Кутев, той е от махалата. Той беше най-възмутеният от всички“, заяти той.

Той коментира и преизбирането на Владимир Путин за президент на Русия.

"Те знаят това от 2-3 години и съответно са се подготвили. Бойко се движи по линията на цар Борис III - Русия е една голяма мечка, а ние - буболечка, и мечката дори да не иска да ни направи нещо, може да ни смачка", подчерта историкът.

Божидар Димитров припомни още, че износът ни за Русия е скочил 4 пъти.

Проф. Димитров призова настоящия държавен глава Румен Радев да не се меси в политиката.

"И е време да свикне, че е само една протоколна фигура и да не се меси в политиката, както ужасно му се иска. Ако не, да основе една партия и да се бори за повече правомощия, да се меси в политиката и тъй нататък. А сега да стои мирно, когато вдигат знамена, и да не се бърка в неща, които не са негова работа", подчерта проф. Димитров.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
10060 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
гост

2018.03.12 | 19:03

6
Докъде я докарахме Божидар Димитров да се меси в политиката,като знаем,че той е винаги там където има власт и понеже Бойко го държа години на високи длъжности и заплати и още е така,дори и родата му седнал да дава акъл на президента,щом толкова викате срещу него значи е на п
(гост)

2018.03.12 | 19:03

5
Прав е тракиеца. Разбира отдалече нещата, но ... Защо пък трябва НИНОВА да е с по-възрастните, до кога ще чакаме и още и още, все на тях не им стигат парите, БАЩИТЕ ИМ ВЕЧЕ ПО НАД 80 в бкп, децата им в герб, на държавна хранилка, а и едно здравей не ни казваха по времето на соца, а сег

2018.03.12 | 19:02

4
Ще ви се да е така.

2018.03.12 | 19:02

3
ДЪРТ ПРОСТ ПЕДАЛ

2018.03.12 | 19:02

2
Ужас този дъртак съвсем е изперкал!
опорна точка

2018.03.12 | 10:35

1
Да се внушава:" Борисов съсипва партии - Ей на, съсипа Реформаторския Блок"!! Съскайте мощно тролчета изроди мои, че мафиотите са изгладнели!!

Добави коментар

Водещи новини